2a divisió FEF

L’hora de marcar distància

Un repte. El Peralada, fora dels llocs de descens, rep l’Ontinyent (12 h), el rival que marca el límit amb la zona de perill. Els de Chicho volen allargar el bon moment com a locals

Un punt només separa el Peralada del seu rival d’aquesta jornada, l’Ontinyent. Aquest petit marge numèric, però, amaga dos escenaris ben diferents. I és que l’equip de l’Alt Empordà està situat en la primera posició que donaria la salvació a segona divisió B, mentre que el conjunt de la Vall d’Albaida seria el primer en perill de descens ja que ocupa la posició de promoció de permanència. Davant d’aquesta situació, el tècnic dels xampanyers té clar que l’enfrontament no és cap final però sí que pot tenir una rellevància important: “Una final és quan t’ho jugues a cara o creu, i en aquest cas, passi el que passi quedarà molta lliga. El que és segur és que afrontem el duel amb la màxima motivació i tenint clar que és una gran oportunitat per fer un pas cap a la permanència.”

El Peralada intentarà treure profit del moment dolç que viu a casa, on ha guanyat els tres últims partits que hi ha disputat i on no ha perdut des del 2 de desembre contra el Lleida. “L’equip està treballant molt bé. Ja ho feia quan la situació en la taula era més compromesa i ara encara més. Sabem que la permanència depèn sobretot de guanyar duels com el de l’Ontinyent, i més a casa. Sortirem a jugar amb la màxima il·lusió i amb normalitat i mentalitat positiva. Si fem les coses tal com hem fet en els darrers partits, de ben segur que podrem sumar els tres punts i guanyar encara més força”, afirma el tècnic, que té clars els punts forts del rival: “Tenen talent, i bones armes a pilota aturada. Tito Malagón és un gran llançador i caldrà anar amb compte. Haurem de competir contra futbolistes amb molta experiència a segona B.”

Diferents problemes

A Peralada, per enèsima setmana, les baixes condicionaran la confecció de l’equip. A les ja habituals d’homes com Paik, Pachón o Valery –en dinàmica del primer equip–, les últimes setmanes s’hi han afegit les de diversos lesionats, com Soni o Kilian, i en els darrers dies Giorgi. D’altra banda, Ferraressi tampoc hi serà per sanció. A les files del rival, la gran problemàtica que han hagut de superar en els darrers mesos és la incertesa institucional. Fa unes setmanes, la continuïtat de l’Ontinyent penjava d’un fil, un malestar que ha afectat el rendiment de la plantilla. “L’Ontinyent va començar molt fort i no era normal. Ara es troben allà on hi ha un gran nombre d’equips, també el nostre, i és la lluita per la permanència”, diu Chicho.

Són perillosos a pilota aturada i un bon nombre de jugadors molt experimentats
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Afrontem el duel amb la màxima motivació i tenint clar que és una gran oportunitat per fer un pas cap a la permanència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)