Territorial

El Farners no vol deixar escapar una ocasió única per sortir del pou

1a catalana. El Palamós (tercer) i el Banyoles (quart) disputaran el duel gironí de la jornada amb l’objectiu de mantenir-se a la part alta

El Farners i la resta de representants gironins a la categoria disputen aquest cap de setmana la jornada 22 de la lliga. Els de Santa Coloma de Farners, setzens, a dos punts de la permanència, reben la visita del Sant Joan de Montcada, cuer de la taula. L’equip dirigit per Lluís Padrós no vol deixar escapar l’oportunitat d’or per eliminar un rival i situar-se, encara que sigui momentàniament, fora del descens. A casa, els colomencs no hi han perdut des del 20 d’octubre i han aconseguit setze dels últims divuit punts.

El Palamós i el Banyoles disputaran diumenge a les 12 h el duel gironí de la jornada. Els palamosins tenen un avantatge de tres punts respecte als banyolins (tenen un partit menys) i el matx es preveu d’allò més igualat. També avui, el Lloret rep l’Argentona, i demà la Jonquera rep el Can Vidalet, el Girona C juga contra el Sabadell Nord i el Llagostera B visita el Rubí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)