2a divisió FEF

El Peralada perd a casa contra l’Ontinyent (0-1)

2a divisió B. Càstig excessiu contra un rival directe per la permanència per al conjunt de l’Alt Empordà, que feia quatre partits que no perdia com a local

El Peralada ha fet mèrits per quedar-se amb algun punt en el duel d’aquest migdia contra l’Ontinyent però finalment un gol a la sortida d’un córner ha fet volar els tres punts cap al País Valencià. El conjunt xampanyer perd una bona oportunitat per posar distància amb la zona de descens.

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat i per un Peralada que ha crescut amb el pas dels minuts. De fet, durant el primer quart de partit, l’Ontinyent ha sigut qui ha portat la batuta del joc i que ha monopolitzat les accions ofensives. En una d’elles, David Torres ha marcat el 0-1 però la seva rematada s’ha produït amb fora de joc (5’). La primera ocasió clara dels locals ha arribat amb una falta a la frontal de l’àrea que Miguélez ha enviat a la tanca defensiva (22’). La millor però ha sigut un un contra un del mateix jugador càntabre del Peralada que el porter Craviotto ha pogut rebutjar (30’).

En la segona, l’arrencada dels de Chicho ha sigut molt bona i durant bona part de la represa han monopolitzat la pilota i també les ocasions per marcar. De fet, el gran protagonista ha sigut el porter de l’Ontinyent Craviotto, fent grans aturades a xuts de Miguélez, Villa i Mario. En una de les poques arribdes als dominis defensius del Peralada, Julen, amb el cap, ha marcat l’únic gol del partit. La rematada s’ha produït al primer pal a la sortida d’un córner (83’). El Peralada ja no ha pogut reaccionar.