3a divisió FEF

El Figueres destitueix Joan Esteva

Cessat. El club figuerenc pren la decisió de canviar el tècnic després de la derrota al camp del Santboià (1-0). Xavi Agustí es fa càrrec de l’equip de forma immediata

El Figueres ha anunciat la destitució del tècnic barceloní Joan Esteva després de la derrota d’ahir al camp del Santboià (1-0), la tercera consecutiva dels figuerencs després de caure derrotats al camp del Prat (3-0) i a casa contra el San Cristóbal (0-1). La mala dinàmica de l’equip, que encadena nou jornades sense conèixer la victòria, ha provocat que el club prengui la decisió per intentar canviar el rumb com abans millor, i és que la Unió es troba ara mateix en la quinzena posició amb 30 punts, a només cinc de la zona de descens que marca l’Ascó.

El club figuerenc ha anunciat que Xavi Agustí, que fins ara entrenava el juvenil de preferent, es farà càrrec de l’equip a partir d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)