Territorial

Pas en fals del Palamós, que empata a Argentona

1a catalana. Als de Salamero els va costar crear perill al camp del penúltim

argentona 0 palamós 0

ARGENTONA:Guillamat, Puig, Nogueras, Tejedo, Vacas, Adrià Álvarez (David Villanueva, 66’), Borja Montejo, Xavi Cervera (Joan Planas, 66’), Rodri, Dani González i Medina (Javier Fernández, 87’).PALAMÓS:Quinti, Sergio, Cano, Fajardo (Pep Roca, 70’), Uri Vila (Àlex Santoro, 70’), Gamell, Genís (Dani Gómez, 60’), Lucas (Raúl, 46’), Joel Pepu Soler i Adri (Òsc ar Fernández, 60’).ÀRBITRE:Gómez López.T.G.:Borja Montejo, David Vacas, Tejedo i Medina, de l’Argentona, i Lucas, Fajardo, Uri Vila, Àlex Santoro, Dani Gómez i Quinti, del Palamós.T.V.:cap.COMENTARI:El Palamós aspirava a pressionar els dos primers classificats, el Girona C i el Vilassar, però va ser incapaç d’endur-se els tres punts del camp de l’Argentona, que ocupa el penúltim lloc i que la setmana passada es va endur mitja dotzena de gols del camp del Lloret (6-1). El partit va ser força equilibrat i els baixempordanesos, tot i que ho intentaven, tenien problemes per arribar amb perill a la porteria defensada per Guillamat. Tot hauria pogut canviar en el minut 15, en una ocasió claríssima. Va ser una falta executada per Uri Vila que es va estavellar al travesser. Després del descans, Javi Salamero va mirar de refrescar les prestacions ofensives del degà amb diversos canvis. El domini dels baixempordanesos era clar, però l’Argentona es defensava bé. Ni tan sols Pepu Soler, en un parell d’accions, no va poder marcar. I al final, l’Argentona encara va tenir una ocasió.