2a divisió FEF

El Cornellà, classificat per la final

Copa Federació. Els de Xavi Calm s’imposen per la mínima a l’Inter de Madrid i disputaran l’eliminatòria pel títol

El Cornellà continua el seu idil·li històric amb les competicions del K.O. amb un lloc en la final de la Copa Federació. El conjunt verd ha aconseguit un triomf per la mínima contra l’Inter de Madrid amb qui va empatar a dos en el partit d’anada. Jaume Pascual amb la diana de la victòria s’ha afermat com l’heroi de l’eliminatòria ja que també va anotar els dos gols en l’enfrontament a Boadilla.

El xoc ha començat amb un lleuger domini dels locals però amb poques ocasions. A la mitja hora de partit ha aparegut l’oportunisme de Jaume Pascual per avançar als seus i obligar a l’Inter a anotar, com a mínim, dos gols. La reacció del rival no ha acabat de produir-se ja que els verds han tancat bé els espais i han deixat que els minuts passessin sense perill. De fet, l’Inter ha hagut d’afrontar els últims minuts amb un home menys perquè Herrero ha vist la segona targeta groga. D’aquesta manera, el Cornellà ha lligat el passi a la final assegurant-se com a mínim un premi en metàl·lic de 30.000 euros. Si guanya, rebrà 90.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)