2a divisió FEF

El Cornellà treu l’orgull però queda lluny de remuntar

Copa Federació. El Mirandés va fer bo el 3-0 de l’anada i es va endur el títol

CORNELLÀ (0) 2 MIRANDÉS (3) 2

CORNELLÀ:Sergio; Pere, Román (Eloy Gila, 62’), Xiker, Ricardo; Fall (Leo, 55’), Pep Caballé; Jaume, Lobato (Borja, 77’), Gaspar; i Esteve.MIRANDÉS:Guillermo; Paris (Carlos Julio, 57’), Sergio (Melli, 55’), Irazabal, Kijera; Romero, Cerrajería, Hugo Rama (Rodrigo, 57’); Claudio, Guridi i Matheus.GOLS:0-1 (30’) Hugo Rama. 0-2 (50’) Guridi. 1-2 (74’) Esteve. 2-2 (85’) Eloy.ÀRBITRE:Cánovas García.T.G.:Esteve; Irazabal, Rodrigo i Matheus.

Al Cornellà li calia una nit èpica per endur-se el títol de campió de la copa Federació després del 3-0 de l’anada. Hi va posar orgull, però va quedar lluny de remuntar i el Mirandés va aixecar la copa. El Cornellà va sortir fort, però els visitants van encarir més el títol amb el 0-1 i el van sentenciar amb el 0-2. En la recta final, els verds van treure l’amor propi per empatar i tancar amb una bona imatge una trajectòria molt meritòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)