3a divisió FEF

Una oportunitat a la zona alta

3a divisió. El duel directe entre l’Hospitalet i l’Horta, dos dels equips situats en zona de promoció, obre la porta als seus perseguidors en la lluita pel lideratge i el quart lloc

En un dels moments complicats de la temporada, després de només una victòria en els darrers quatre partits, l’Hospitalet s’enfronta aquest matí a una dura prova de foc al Feliu i Codina on l’espera l’equip més en forma de la lliga, l’Horta, que acumula quatre victòries. Els de Xavi Molist saben que s’hi juguen el lideratge després que ahir el Llagostera fes la feina contra el Santboià (0-3), però la pressió també serà present en les files dels barcelonins.

I és que tot i no estar cridat a ser un dels equips en la lluita per l’ascens a l’estiu, en el tram de la temporada en què tots els equips es juguen les garrofes, els de Nacho Castro no poden mirar cap a una altra banda: són quarts amb 5 punts d’avantatge amb el Sant Andreu i són conscients que superar el líder seria un pas de gegant a l’hora de classificar-se per a la promoció. “A casa seva son un equip molt complicat i haurem d’intentar estar molt junts per intentar guanyar. Però no renunciarem a fer el nostre joc, intentarem tenir la pilota per no haver de patir”, va dir en la prèvia el tècnic del conjunt de la franja, Xavi Molist, que s’enfrontarà a un vell conegut, el primer equip que li va donar una oportunitat a la banqueta. Per mirar de mantenir el lideratge, això sí, Molist sap que haurà d’assaltar un Feliu i Codina d’on encara ningú hi ha sortit victoriós aquest any.

Conscients, evidentment, que tots dos equips no podran sumar els tres punts, la jornada és ideal també per a què els seus perseguidors puguin signar un cap de setmana rodó. El Prat, sense anar més lluny, té una bona opció de mirar de retallar punts amb la primera posició o, si més no, consolidar la tercera, mentre que el Sant Andreu aspira a seguir apropant-se a la zona de descens després de l’empat de la setmana passada davant, precisament, l’Hospitalet. De fet, sigui quin sigui el resultat al Feliu i Codina, els andreuencs saben que no tenen marge d’error si volen culminar la remuntada després d’una primera volta que encara passa factura.

IMBATUTS

DISSABTE:
Santboià-Llagostera 0-3
DIUMENGE:
Sant Andreu-Santfeliuenc 12h
Narcís Sala
Horta-L’Hospitalet 12 h
Feliu i Codina
Europa-Sants 12h
Nou Sardenya
Martinenc-Pobla 12h
Guinardó
Cerdanyola-Vilafranca 12h
Les Fontetes
Prat-Fund. Grama 12h
Sagnier
San Cristóbal-Granollers 12h
Ca n’Anglada
Reus B-Terrassa 12h
Municipal Reus
Figueres-Ascó 16:30h
Vilatenim
L’Horta encara no coneix la derrota al Feliu i Codina després d’11 triomfs i 4 empats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)