La Unió iguala la millor ratxa

3a divisió. Els figuerencs s’han allunyat del descens recuperant sensacions de l’inici del curs

Va haver de ser amb un gol en pròpia i a les acaballes del partit –els de Xavi Agustí havien tingut ocasions per fer la feina abans–, però el Figueres va aconseguir una victòria importantíssima al camp de la Pobla (0-1), i és que amb 38 punts ja en treu nou a l’Ascó i la Fundació Grama, els dos primers equips en zona de descens, quan fa tres setmanes si perdia a Santa Coloma es quedava només amb dos punts de coixí. I és que la Unió ha agafat ales després de sumar set punts dels últims nou en joc, amb les victòries a domicili contra la Grama (0-1) i la Pobla (0-1). De fet, els 7 punts en tres jornades són el sostre del Figueres aquesta temporada, que ja havia firmat en tres ocasions –entre la jornada 7 i la 9, entre la 13 i la 15 i entre la 18 i 20.

En aquestes tres sèries, però, els figuerencs sempre han perdut el quart partit i per això aquest dissabte contra el Sants a Vilatenim –la Unió ha avançat el duel perquè també avançarà el de Setmana Santa a l’Hospitalet– tindrà l’opció de convertir la ratxa en la millor de la temporada en solitari contra un rival directe en la zona baixa. Això sí, no seria la primera vegada que els figuerencs encadenin quatre jornades sense perdre, i és que després de les vacances de Nadal va empatar quatre partits consecutius.