Girona

Nul·la producció ofensiva de l’equip

Secs. El Girona suma un partit més sense generar volum de joc en atac i Stuani n’encadena ja tres sense xutar a porteria

Si els resultats i la dinàmica que arrossega el Girona són alarmants, el joc que desplega no convida tampoc a l’optimisme. L’equip blanc-i-vermell va mostrar ahir una versió depriment, en un enfrontament en què no va oferir cap mena d’argument quan va tenir la pilota, i no va ser fins als últims 10 minuts, amb més empenta que no pas idea, que va buscar l’heroica i va apropar-se a la porteria per Jordi Masip, que tampoc va veure’s compromès en excés. De fet, el porter sabadellenc, només va haver d’arremangar-se en una acció, una centrada de Pere Pons, que va refusar amb el peu a córner, ja que l’equip gironí no va fer ni una rematada a porteria en tot el partit.

I és que al José Zorrilla la producció ofensiva del conjunt orientat per Eusebio Sacristán va ser nul·la. Molt endarrerit en fase defensiva, no va aconseguir estirar-se quan recuperava l’esfèrica; amb els rivals a sobre i amb molt poca gent per davant de la línia de la pilota, no s’aclarien les línies de passada i no va ser capaç de desplegar-se amb continuïtat. Totes les possessions llargues que va tenir el conjunt blanc-i-vermell van ser estèrils i tant Portu com Stuani amb prous feines van entrar en joc. Aquesta, però, està sent la línia de l’equip dels darrers matxs, precisament contra rivals directes, els últims tres, Vila-real, Celta i Valladolid, als quals només han pogut marcar-li un gol. L’estadística explicativa de tot plegat, però, fa relació a Stuani: l’uruguaià, màxim golejador amb 18 dianes, no ha fet cap xut a porteria en cap d’aquests tres partits. Desassistit, encadena tres duels sense rematar entre pals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)