3a divisió FEF

Quadribarrats, a banda i banda

Copa Catalunya. El Vilafranca i el Sant Andreu disputen avui (18 h, Esport 3) la final del torneig del KO català absolut

El Vilafranca i el Sant Andreu, dos dels equips més destacats del grup cinquè de tercera divisió, disputaran avui (18 h, Esport 3) al municipal de Llobregat la final de la copa Catalunya absoluta. Els dos equips, que regularment vesteixen de quadribarrats tot i que avui només ho farà el degà penedesenc, han hagut de derrotar equips de categoria superior per veure’s les cares en el partit que servirà per prendre la copa al Cornellà, campió la temporada passada.

L’equip d’Iván Moreno arriba al xoc en un moment difícil perquè, ja descavalcat de la lluita per la promoció, només ha sumat un punt dels últims quinze. Els d’Azparren, en plena lluita per entrar a la promoció, no han perdut des del 20 de gener (onze victòries i tres empats des d’aleshores).

LES REACCIONS

Serà igualat. Si som capaços de tenir un nivell alt de concentració tindrem possibilitats
Iván Moreno
entrenador del vilafranca
Havent arribat a una final, no ens entra al cap res més que no sigui guanyar-la. Ens faria molta il·lusió
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)