3a divisió FEF

El Sant Andreu prolonga el seu idil·li amb les copes

Copa Catalunya. Els andreuencs, que ja van arribar als setzens del torneig estatal del KO, superen en la final el Vilafranca amb gols de Ferran i David López

vilafranca 0 sant andreu 2

VILAFRANCA:Ivan León; Òscar Sierra (Pep Mateu, 62’; Luca, 76’), Fontanils, Pelegrín, Èric Via; Josep Díez (Batista, 84’), Boira; Oribe, Rosillo (Balboa, 72’), Guti (Gestí, 62’); i Escofet (Sardà, 76’).SANT ANDREU:Segovia; Llamas, Noguera, Carroza (Juanma, 64’), David López; Jaume Villar (Wander, 92’), Ton Alcover (Sergi Garcia, 68’); Felipe Sa (Guerrero, 86’), Josu, Ferran (Guillem, 78’); i Òscar Muñoz (Carlos Martínez, 73’).GOLS:0-1 (14’) Ferran. 0-2 (82’) David López.ÀRBITRE:Català Ferran.T.G.:a Èric Via, Pelegrín, Oribe i Sardà, del Vilafranca; i a Noguera, Juanma i Guerrero, del Sant Andreu.PÚBLIC:2.623 espectadors.

Deu anys després del seu primer títol en una final contra l’Espanyol a Sant Carles de la Ràpita, el Sant Andreu va aconseguir la seva segona copa Catalunya en vèncer el Vilafranca. Els andreuencs, en molt millor dinàmica de resultats en la lliga, van ser superiors i es van acabar imposant amb els gols de Ferran i David López.

De fet, el Sant Andreu va començar molt millor el matx, i quan just s’havia complert el minut 5, Felipe Sa ja va tenir la primera gran oportunitat d’obrir la llauna després de guanyar la partida a la defensa rival i superar la sortida del porter amb una vaselina lleugerament alta. Però l’ensurt va fer mal als penedesencs, que van veure com els barcelonins aconseguien el control de la pilota, amb llargues possessions i amenaçant amb la mobilitat i la velocitat dels seus tres mitjapuntes. I precisament va ser això el que va donar el premi al Sant Andreu: després d’un córner en contra, Josu i Felipe Sa van conduir un ràpid contraatac que va acabar amb la diana de Ferran després d’una rematada amb suspens (14’).

El gol va deixar tocats els d’Ivan Moreno, que, això sí, en el seu pitjor moment van estar a punt de fer la igualada amb una bona jugada col·lectiva que va acabar amb Segovia salvant el gol de Rosillo (24’). L’ocasió, però, va servir de punt d’inflexió, perquè a partir d’aquell moment el degà penedesenc va igualar el matx i va acabar el primer temps molt més a prop de l’àrea rival. El marcador, però, no es va moure, perquè el xut d’Oribe, passada la mitja hora, va topar amb el travesser.

Necessitats de buscar el gol, els d’Ivan Moreno van fer un altre pas endavant en la represa, en què van aconseguir la possessió de la pilota, dominada en els primers 45 minuts pels barcelonins. Tot i això, l’alegria a partir de tres quarts de camp de la primera meitat va desaparèixer i les ocasions van ser més aviat escasses. I és que els canvis constants –fins a sis per cada equip– tampoc va permetre que el joc del segon temps fos gaire fluid i el Vilafranca només va inquietar Segovia en una falta lateral que Fontanils va rematar lleugerament desviada (76’). A més, uns minuts després, en la sortida d’un córner, un xut fluix de David López es va colar entre les cames d’un munt de jugadors, deixant sense resposta Ivan León i sentenciant el títol per al Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)