El Llagostera no falla i aconsegueix el títol

3a divisió. Els d’Oriol Alsina guanyen al camp de l’Ascó (0-3) i podran aconseguir l’ascens a 2a divisió B amb l’eliminatòria de campions

El Llagostera no ha perdonat aquest migdia i és el nou campió del grup català de 3a divisió gràcies a una contundent victòria al camp de l’Ascó (0-3). Els d’Oriol Alsina, que ja es van assegurar la presència a la fase d’ascens fa unes setmanes, tenien el títol molt encarrilat i no han fallat, imposant el seu joc des del primer minut contra un Ascó ja descendit.

Lucas Viale, transformant un penal comès sobre Eric Jiménez, i Sascha han deixat el partit vist per sentència quan només s’havien jugat 23 minuts. A més, els gironins no han tret el peu de l’accelerador en cap moment i han rematat la feina en la represa amb un gol d’Eric Jiménez. Amb el 0-3 el Llagostera només ha hagut d’esperar que els minuts anessin passant per poder celebrar la primera posició al final del partit.

El títol permetrà que el Llagostera tingui la primera oportunitat d’assolir l’ascens a 2a B amb l’eliminatòria de campions que jugarà els dos pròxims caps de setmana contra el rival que surti del sorteig que se celebrarà demà a la federació –en cas de perdre tindria una segona oportunitat. L’Hospitalet, segon classificat, l’Horta, tercer, i el Prat, quart, seran els altres representants catalans en la fase d’ascens a 2a divisió B.