2a divisió FEF

El Sabadell supera l’Olot i salva la categoria (0-2)

2a divisió B. Dues dianes de Pol Ballesteros (33’ i 47’) decanten la balança a favor dels arlequinats, que continuaran una temporada més a segona B

L’Olot ha perdut contra un Sabadell necessitat de victòria per salvar la categoria (0-2). Dos gols de Pol Ballesteros han estat suficients per decantar la balança a favor dels vallesans. Els gairebé 2.000 aficionats arlequinats que han omplert les graderies del municipal han esclatat d’alegria amb el xiulet final.

L’Olot ha sortit al terreny de joc amb la intenció de dominar el rival, que amb certa passivitat es deixava controlar. En el 7, una centrada d’Alfredo gairebé l’aprofita Hèctor Simón per rematar amb el cap sol a dins de l’àrea petita, però el de Llançà no ha arribat a impactar amb l’esfèrica. Abans del primer quart hora, el Sabadell ha recordat que havia de guanyar per assegurar-se la permanència i ha començat a carburar. A través de Felipe Sanchón, els arlequinats han gaudit d’ocasions. L’exjugador del Girona ha provat dos xuts des de la frontal, el primer l’ha desviat a córner Ginard (9’) i el segon s’ha estavellat al travesser (11’).

L’Olot ho ha tornat a intentar mitjançant Alfredo, que ha fet una centrada que Cosme no ha rematat bé, però el Sabadell contestava, de nou, a través de Felipe. L’atacant ha fet una centrada que no ha trobat rematador després de passejar-se per davant de la porteria de Ginard. Amb el partit adormit, una recuperació després d’una errada defensiva ha permès a Pol Ballesteros encarar Ginard i superar-lo fent el 0-1 (33’). Amb el marcador a favor dels arlequinats les revolucions han baixat.

En l’inici de la segona part, el duel ha quedat sentenciat amb un golàs, de nou, de Pol Ballesteros (47’), que des de la línia de fons s’ha tret de la màniga un xut potent que s’ha colat per l’escaire de la porteria de Ginard.

El 0-2 ha estat la sentència, ja que l’Olot ha reaccionat però tímidament. Només Cosme ha provat la rematada amb el cap fent lluir Roberto (60’) i el mateix davanter de Faura ha estavellat una pilota al pal (85’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)