3a divisió FEF

El Prat elimina un altre gall i referma el seu anhel

Fase d’ascens a 2a divisió B. Els potablava vencen a domicili l’equip favorit i es classifiquen per a la fase final, en què hauran de tombar un altre primer de grup rebotat

TAMARACEITE 0 AE PRAT 1

TAMARACEITE:Jonay, Aythami, Alberto, Alex, Arisay (Aythami, 83’), Samuel, José María (Eros, 67’), Zizu (Jeremy, 70’), López Silva, David González i Borja.AE PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Héctor, Ricarte, Putxi, Pla, Guiu, Pedro Bravo (Pau López, 84’), Toni Larrosa (Argilaga, 61’) i Raíllo (Sergi Moreno, 89’).GOL:0-1 (66’) Raíllo.RESULTAT EN L’ANADA:0-0.ÀRBITRE:Sandoval Marchante.T.G.:als locals Borja Vera, David González i Alberto, i als visitants Ricarte i Guiu.

La gesta del Prat va camí de l’èpica amb passos d’eliminatòria impensables, lesionats, partits de tornada a domicili i complicacions quilomètriques. El conjunt de Dólera va escriure una nova pàgina d’un final de temporada excels classificant-se per a la fase final en vèncer el Tamaraceite, primer del grup canari ple de jugadors amb passat al futbol professional. Però perquè la impressionant història acabi en un final feliç encara queda un monstre més per derrotar, i serà el més difícil. Una altra eliminatòria a doble partit amb el primer de grup que avui determini el sorteig.

A diferència del partit d’anada, en què el Tamaraceite va presentar un equip molt defensiu, els locals van posar tota la carn a la graella. El Prat, camaleònic, va transformar-se en un equip que mossegava, que obligava el rival a jugar en llarg i, d’aquesta manera, tallaven qualsevol apropament del conjunt de Las Palmas. La incomoditat del Tamaraceite es va fer evident quan Jonay, heroi al Sagnier, va evitar dues vegades la diana de Raíllo. També Andrés va aparèixer per evitar el gol de Borja Vera.

El Prat estava preparat per guanyar l’eliminatòria en qualsevol moment, mentre que el Tamaraceite navegava amb dubtes temorós encara de l’ascens frustrat contra la Penya Esportiva. Ho van aprofitar els potablava, que mitjançant Raíllo, encertat després d’un xut a la mitja volta, encaminava el pas. El Tamaraceite havia de fer dos gols i es va trobar amb un inútil penal en l’últim minut (94’) que, a sobre, Andrés va aturar.

LES REACCIONS

Hem estat molt bé defensivament i hem sortit molt ràpid al contraatac. Al final ha caigut el gol
Pedro Dólera
entrenador de l’ae prat
Allà el 0-0 va ser un miracle. I aquí el Prat ha estat vertical, ens ha fet córrer i ens ha fet patir
Chus Trujillo
entrenador del tamaraceite
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)