3a divisió FEF

El Portugalete, l’últim escull del Prat

Ascens 2a B. L’equip ‘potablava’, l’únic català sobrevivent en les fases d’ascens, se les haurà amb el campió del grup basc, eliminat en la primera eliminatòria pel Llagostera; l’anada es jugarà al Sagnier, diumenge que ve, a les 12 h

Julen Guerrero, un dels fills més il·lustres de Portugalete, va treure les boles que van emparellar el Prat i l’equip d’aquesta localitat biscaïna en el sorteig que va tenir lloc ahir a la tarda, a la seu de la federació espanyola, l’últim de les fases d’ascens a segona i segona B. No valen les supersticions, però, en l’equip potablava, l’únic català que ha arribat a l’eliminatòria definitiva. Després de superar tota mena de dificultats per deixar en el camí dos rivals com el Ceuta i el Tamaraceite, el segon classificat del grup andalús i el campió del grup canari, els jugadors de Pedro Dólera tenen el cap posat en preparar de la millor manera possible aquesta final a doble partit. No hi ha per menys: el retorn a segona B pot estar a 180 minuts.

Al davant tindran un os dur de rossegar: el Portugalete. És el campió del grup basc, un equip difícil, molt disciplinat, que ha hagut de jugar la segona ronda -en la qual ha tombat l’Alondras de Cangas de Morrazo- perquè va perdre, precisament davant el Llagostera, l’eliminatòria de campions.

El partit d’anada es jugarà diumenge que ve, 23 de juny, al Municipal Sagnier, a partir de les 12 del migdia. Ahir mateix, el club del Baix Llobregat va posar les entrades a la venda, a 10 euros. Si es compren el mateix dia del partit, però, el preu puja fins el 15 euros.

Ascens a 2a
Mirandés - At. Balears
Hércules- Ponferradina
Ascens a 2aB
Algesires - Socuéllamos
Prat - Portugalete
Villarrobledo - Lealtad
Alavés B - Tarazona
Unión Viera - Cadis B
Alcobendas - Villarrubia
Marino Luanco - Sestao
Linares - La Nuncía
Las Rozas - Mallorca B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)