2a divisió FEF

Pasquina, aposta en atac

2a divisió B. El Llagostera incorpora el jove davanter, que arriba procedent de l’Hospitalet, on la temporada passada només va jugar 12 partits –un gol–, i dona per resolta la línia ofensiva

El Llagostera, que des de dilluns ja treballa de valent en la pretemporada, va tancar ahir el sisè fitxatge de l’estiu en el retorn a segona divisió B. Es tracta del davanter Anselm Pasquina, que s’uneix a la resta de cares noves de la plantilla: el porter Carles Santaló, els migcampistes Adri Lledó i David Garcia, l’extrem Nahuel Arroyo i el davanter Kuku. El jove igualadí, de 22 anys, arriba procedent de l’Hospitalet, on la temporada passada va jugar 12 partits en què va aconseguir una diana, precisament en el partit del seu debut amb el conjunt riberenc. L’Hospitalet va ser el seu tercer equip en la categoria però el primer català, i és que les dues primeres experiències en la categoria les va tenir al Llanes i l’Avilés, on va arribar procedent de l’Igualada.

El salt que farà Pasquina és gran, i és que tindrà l’oportunitat de debutar a la categoria de bronze abans d’haver-se consagrat a tercera divisió. El tècnic i director esportiu Oriol Alsina, però, hi confia absolutament. “És un jugador que pot jugar a qualsevol de les posicions de davant i que ens assegura molt treball i dedicació, jugui els 90 minuts o només un. Sempre ho dona tot al camp i destaca per la seva velocitat i la capacitat de fer mal als espais, i estem segurs que pot evolucionar moltíssim”, destaca Alsina, que hi afegeix que “el seu perfil serveix per tenir una plantilla completa i equilibrada”. Amb la incorporació de l’atacant igualadí el Llagostera dona per tancada la línia ofensiva, després d’haver-se assegurat la continuïtat de Marc Medina i Sascha Andreu i la incorporació de Kuku.

Els pròxims objectius del club llagosterenc per donar la plantilla pràcticament per tancada seran aconseguir l’arribada d’un pivot de qualitat que pugui suplir l’absència per lesió de Pitu i d’un o dos centrals que puguin fer créixer la solidesa defensiva i afegeixin competitivitat a una línia en què el Llagostera no va poder tancar la renovació de Juan Pablo Amantini, un fix el curs passat.

Albert Torra, al filial

El jove porter, que va debutar amb el Peralada a segona B i que arriba del Girona juvenil, serà el porter del filial i farà la funció de tercer porter del primer equip.

Anselm Pasquina Ureña
Igualada 05-05-1997 (22 anys) Posició: davanter i extrem Alçada: 1,76 m
Etapa de formació
Igualada, Chicago Magic, Cornellà
Etapa de sènior
16/17
Igualada (1a catalana)
17/18
Avilés (3a divisió)
18/19
Llanes (3a divisió)
18/19
L’Hospitalet (3a divisió) 12 p. 1 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)