2a divisió FEF

Marc Mas deixarà l’Olot

Sorpresa. El davanter, que va renovar fa pocs mesos amb l’equip olotí, està a punt de tancar el seu fitxatge pel Sandsvall de la primera divisió sueca i deixar el club després de tres cursos

Marc Mas deixarà de ser en les pròximes hores jugador de l’Olot després d’haver vestit de vermell les últimes tres temporades. El davanter de Sils ha rebut una oferta del Sandsvall suec, que milita en la primera divisió i està lluitant en la zona mitja baixa de la taula –la lliga es disputa en any natural–, i amb 29 anys no vol deixar escapar l’oportunitat de viure una experiència nova després d’haver fet pràcticament tota la seva carrera entre equips catalans de 3a i 2a divisió B. Per tancar el seu fitxatge, de fet, només falta acabar de tancar l’acord que provocarà la sortida de la referència ofensiva dels olotins, que va renovar per dos anys, fins al 2021, quan es va acabar el curs passat. El club olotí, que respectarà la voluntat del futbolista, espera rebre alguna compensació econòmica que serveixi per buscar un relleu de garanties.

L’home gol

Amb la baixa de Mas l’Olot perdrà el que ha estat la seva referència ofensiva les tres últimes temporades. El punta de Sils va arribar a la Garrotxa després de fer una gran temporada al Peralada –21 gols– l’estiu del 2016 per liderar el retorn dels olotins a 2a B. Va complir l’objectiu amb matrícula d’honor, i és que va acabar la temporada amb 30 gols que van guiar l’Olot a guanyar el títol de 3a i ascendir en l’eliminatòria de campions contra l’Sporting B, en què Mas també va veure porteria amb el gol decisiu de l’ascens.

Les dues últimes temporades a 2a B Marc Mas va continuar sent l’home gol de l’Olot, i va millorar els números que havia aconseguit sempre a la categoria de bronze tot i estar lluny de les xifres que havia acreditat a 3a. El curs 2017/18 el punta va ser una peça clau per aconseguir la permanència amb deu gols, mentre que l’última temporada la va acabar amb set dianes que li van servir per ser el màxim golejador de l’equip. Més enllà dels gols, el pas de Marc Mas per l’Olot ha destacat per la seva continuïtat, i és que en les tres temporades que ha jugat al conjunt olotí només s’ha perdut un partit, l’intranscendent de l’última jornada de 3a divisió quan ja s’havia assegurat el títol.

Feina als despatxos

Un cop s’acabi de confirmar la seva marxa la feina de la direcció esportiva serà la de suplir la seva baixa, i és que amb el seu adeu a la plantilla només hi quedaria un davanter centre: el nouvingut Joel Arimany. En aquest sentit, el club ja preveia incorporar un jugador més a la davantera, però ara es veurà obligat a buscar-ne dos i a incorporar un jugador amb experiència que assumeixi la responsabilitat golejadora.

INDISCUTIBLE

115
Partits
ha disputat Marc Mas amb la samarreta de l’Olot. Tots els possibles menys un.

CONTRATEMPS

La seva baixa deixaria, per ara, Joel Arimany com l’únic punta de la plantilla

EFECTIU

48
gols
ha marcat el de Sils amb l’Olot: 30 a 3a divisió, 17 a 2a divisió B i 1 a la promoció d’ascens a 2a B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)