Girona

Un rival amb dues cites

A Manchester. El Girona, que compta per victòries les tres proves, s’enfronta avui a un equip del Leeds United, que també juga a Càller

El Girona torna a jugar aquesta tarda, però no marxarà de les instal·lacions del Manchester City, a diferència de l’anterior partit, que se’n va anar fins a Derby. El segon partit i últim de l’estada, que es tancarà demà, és contra el Leeds United, amb la particularitat que el conjunt de Marcelo Bielsa té programat un altre partit al vespre, i no precisament a prop. El Leeds viatja fins a Sardenya per enfrontar-se al Càller (20.30 h), un parell d’hores llargues més tard de l’hora programada del duel contra el Girona a Manchester. Bielsa ha decidit fer una barreja de jugadors entre els dos partits, n’ha citat setze per al duel al camp del Càller i completarà la llista dels futbolistes que s’enfrontaran al conjunt blanc-i-vermell amb joves del planter. El partit es jugarà en un dels nombrosos camps de la ciutat esportiva del Manchester City, sense accés per al públic.

Juan Carlos Unzué té les baixes segures de Valery Fernández, Pape Diamanka i Pablo Maffeo, que va marxar abans d’hora cap a casa per un problema a l’ull. Marc Gual i Borja García, absents contra el Derby County, podrien reaparèixer avui. Tampoc havia de jugar dijous Johan Mojica, però la lesió de Valery va provocar que el colombià jugués els seus primers minuts de pretemporada.

El duel contra el Leeds serà la quarta prova que fa el Girona durant la pretemporada. El conjunt de Juan Carlos Unzué va començar amb una remuntada contra l’Al-Arabi, a Riudarenes (2-1). Amb el mateix resultat, es va imposar al Bournemouth (Premier League) a l’estadi olímpic Lluís Companys. I dijous, amb encert i una dosi de fortuna, va sorprendre el Derby County al Pride Park Stadium (0-2).

REPARTITS

Marcelo Bielsa cita 16 jugadors cap a Sardenya i farà una barreja en els dos partits

EL BALANÇ

6
gols
a favor i dos en contra en els tres primers amistosos del Girona, resolts amb victòria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)