Sergio Álvarez manté el ritme

Amistós. El Figueres guanya el trofeu Vila de Tossa als penals després que el punta veneçolà empati el partit en els últims minuts

tossa 1 (1) figueres 1 (2)

TOSSA:Sebby, David Sànchez (Moncusí, 68’), Amaya, Riky (Arnau, 60’), Dani Sànchez (Marc, 46’), Ivi (Ivan, 46’), Gerard, Alejandro (Amorin, 46’), Ousmane, Mancu (Moha, 46’) i Narcís (Guillem, 60’).FIGUERES:Romans (Embela, 46’), Pol Tarrenchs (Reñé, 46’), Mario, Genís, Belenchón, Bora (Gelmà, 50’), Gabri, Treviño, Ivan, Pepu Soler (Sergio Álvarez, 46’) i Dubasin (Bicker, 46’).GOLS:1-0 (34’) Narcís. 1-1 (82’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Morgado Mateu.T.G.:Al visitant Sergio Álvarez.

La pretemporada del Figueres continua ballant al ritme del davanter veneçolà Sergio Álvarez, que ahir va marcar el seu tercer gol de la pretemporada al camp del Tossa. La diana, de cap, va arribar en el minut 82 i va permetre que el trofeu Vila de Tossa es decidís en la tanda de penals després que el conjunt local s’avancés en la primera part amb un gol de Narcís Caballero. Tot i que va ser el Tossa qui es va avançar en el marcador i a punt va estar de guanyar, el domini va ser del Figueres, que ja en l’inici del partit va tenir el 0-1 a tocar amb un xut de Pepu Soler que es va estavellar al travesser. Al final, però, va decidir el porter debutant Embela des dels onze metres, aturant dos llançaments.