3a divisió FEF

Jorge Torres, al Peralada

3a divisió. El migcampista, que va jugar a la Jonquera la temporada 2017/18, arriba procedent de l’Ordino, de la lliga andorrana. Torres es converteix en la dissetena fitxa de l’equip

El Peralada va anunciar ahir una nova incorporació per a la plantilla dirigida per Albert Carbó, que ja disposa de 17 fitxes confirmades. El migcampista Jorge Torres, de 24 anys, aterra al conjunt de l’Alt Empordà procedent de l’Ordino, de la primera divisió andorrana.

L’hispanoargentí, un fix de l’equip llavors dirigit per Joan Mármol, ara en el Palamós, va disputar el curs passat 24 enfrontaments amb el conjunt andorrà. El mig va acumular 1.618 minuts de joc, va fer un gol i va repartir dues assistències.

Abans d’iniciar l’aventura al país veí, Jorge Torres va jugar amb la Jonquera a primera catalana i el Roses a segona.

Amistós a Castelló

El conjunt de l’Alt Empordà s’enfrontarà a l’Empuriabrava-Castelló, que enguany competirà a segona catalana, en un nou duel amistós (a les 20.30 h). Els peraladencs van vèncer en l’últim matx l’Escala (2-4) i ja en el penúltim partit de copa Catalunya contra el Sant Andreu van deixar una imatge molt millorada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)