Girona

Gumbau fitxa pel Girona fins el 2022

Nova incorporació. El migcampista de Campllong, format al futbol base del club gironí, arriba en propietat procedent del Leganés

Després que ahir anunciés la rescissió de Doumbia i l’arribada d’Ignasi Miquel, el Girona continua refent la seva plantilla a escassos dies de l’inici de lliga amb la confirmació del fitxatge de Gerard Gumbau. El mig de Campllong, format al futbol base del Girona, arriba en propietat i firma fins el 2022 després que els de Montilivi hagin pagat uns 500.000 euros en concepte de traspàs.

Gumbau va marxar del Girona l’estiu del 2014 per fitxar pel Barça. Amb els blaugrana va completar tres temporades al filial i va poder gaudir d’oportunitats amb el primer equip de la mà del tècnic Luís Enrique –Unzué n’era el seu ajudant–, participant en partits de primera divisió, copa i, fins i tot, de la Champions League.

Acabada la seva etapa al Barça, el migcampista va fer les maletes per anar al Leganés durant l’estiu del 2017. En el club madrileny, Gumbau ha acumulat 44 partits més a la màxima categoria però la falta de confiança de Pellegrino i l’interès del Girona l’ha convençut per tornar a casa amb només 24 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)