El Peralada continua en trajectòria ascendent

Amistós. Els de l’Alt Empordà confirmen el porter Gerard Asparó a la plantilla

empuriabrava 0 peralada 4

EMPURIABRAVA-CASTELLÓ:Jose, Moreno, Marc Fageda, Albert Moñino, Facu, Joan Badua, Alfredo Labrador, Robert Fernández, Alberto Jiménez, Aleix Oliva i Gerard Pinsach. També van jugar: Vicens Turró, Guillem Güell, Marc Vélez i Gerard Fageda.PERALADA:Aroca, Carles Puig, Sergi Romero, Caball, Pep Piany, Arnau Ortiz, Pol Blay, Jorge Torres, Ritxi Mercader, Xavi Ferrón i Biel Font. També van jugar: Toni Cunill, Iván Amoedo, Èric Pimentel, Èric Vilanova i Albert González.GOLS:0-1 (25’) Arnau Ortiz. 0-2 (39’) Xavi Ferrón. 0-3 (45’) Pep Piany. 0-4 (49’) Èric Pimentel.ÀRBITRE:Cortés Portell.T.G.:cap.T.V.:cap.

El Peralada va tornar a vèncer, en aquesta ocasió l’Empuribrava-Castelló de segona catalana (0-4). Els d’Albert Carbó es van endur el memorial Iñaki Fernández Búfalo amb comoditat i ja al descans van deixar l’enfrontament vist per a sentència, contra un conjunt local sense tant rodatge.

En el primer temps, els gols del juvenil Arnau Ortiz, Xavi Ferrón i Pep Piany van deixar estabornits als castellonencs. En la segona part, els locals van aguantar les embranzides peraladenques, que van sentenciar amb una diana més de Pimentel.

El conjunt xampanyer va confirmar abans del matx que el porter Gerard Asparó, procedent de l’equip juvenil del Llagostera de lliga estatal, competirà amb Aroca per una posició sota els pals.