Girona

Choco Lozano, en l’òrbita del Cadis, podria marxar

Sortides. D’altra banda, Maxi Villa se’n va cedit a la Ponferradina

Fins al final del mercat es preveuen encara diversos moviments en el Girona. Un d’ells podria ser el del Choco Lozano, que interessa al Cadis, i que podria acabar marxant. Ahir, Quique Cárcel no va descartar la sortida del davanter hondureny, amb cartell en la categoria de plata. “Són situacions complicades, les dels extracomunitaris, per veure quines fitxes posem. Ara tenim Mojica i Choco, potser hi ha ofertes per un o per l’altre, i s’han de prendre decisions”, va manifestar el director esportiu. A diferència de primera, en què n’hi poden haver tres, a segona A només hi poden haver dues fitxes d’extracomunitaris en la plantilla, i en el cas que se n’alliberés una, aquesta podria ser ocupada per Paik o per un hipotètic fitxatge.

Maxi Villa, cedit

El lateral dret uruguaià, que el curs passat va jugar en el Peralada i que ha fet la pretemporada amb el primer equip del Girona, jugarà aquesta campanya en la Ponferradina. El futbolista, de 21 anys, marxa cedit fins a final de temporada i s’estrenarà, doncs, a segona A, la mateixa en què jugarà el Girona, després de 50 partits amb el Peralada a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)