2a divisió FEF

Empat de prestigi i amb la màquina ben a punt

Amistós. El Llagostera mostra una bona imatge contra un rival poderós com el Barça B en el darrer test d’una pretemporada amb final ascendent

Barça B 1 llagostera 1

BARÇA B:Sergi Puig, Morer (Mingueza, 80’), Araujo, Cuenca, Guillem (Chumi, 80’), Monchu (Marqués, 64’), Ansu, Riqui Puig (Sarsanedas, 75’), Collado (Reis, 75’), Hiroki (Jandro, 64’) i Abel Ruiz.LLAGOSTERA:Marcos, Aimar, Juvanteny, Pol Gómez, Maynau, David García (Yeray, 75’), Gil Muntadas, Crespo, Moussa, Èric Jiménez (Kuku, 75’) i Sascha (Nahuel, 70’).GOLS:1-0 (2’) Hiroki. 1-1 (15’) Èric Jiménez.ÀRBITRE:Sauleda Torrent.T.G.:als locals Cuenca i Araujo; als visitants Moussa, Èric Jiménez, David García i Crespo.T.V.:cap.

El Llagostera va empatar a un gol contra el Barça B en la seva visita a la ciutat esportiva Joan Gamper. Els futbolistes dirigits per Oriol Alsina van mostrar una bona imatge en la darrera prova d’una pretemporada que acaben en una línia ascendent i amb l’equip classificat per a la quarta eliminatòria de la copa Catalunya després de superar l’Europa, el Sant Andreu i el Vilassar. Èric Jiménez va neutralitzar en el minut 15 una diana encara més matinera de Hiroki, que havia avançat als blaugrana en el minut 2.

L’enfrontament va començar vibrant i amb molt de ritme. Quan els jugadors estaven engegant els motors i els espectadors agafaven lloc a les graderies, Hiroki, després d’una jugada individual, va superar Marcos per fer l’1-0. Conscients que quedaven molts minuts de joc, els llagosterencs no van perdre la paciència ni l’ordre tàctic que els caracteritza i en el 15, Èric Jiménez va colar l’esfèrica per l’escaire dret de Puig.

L’empat va tranquil·litzar els gironins, que intentaven fer mal amb estratègia i amb la velocitat de Moussa i Èric Jiménez, sempre a punt per trencar a l’espai. De fet, en el 31’ Èric gairebé va fer l’1-2, però poc després el Barça B també va tenir l’opció de marcar amb una rematada d’Araujo al pal després d’un servei de cantonada (35’).

En la segona part, el joc es va travar molt i les ocasions van escassejar per als dos bàndols. Aimar, en el 58, va rematar amb el cap al segon pal i Gil Muntadas ho va provar des de fora de l’àrea sense punteria (61’). Al final, els canvis van acabar d’esguerrar el ritme del partit i els dos equips van guardar la roba pensant ja en l’inici de la competició.