3a divisió FEF

Igualtat a Vilatenim

Amistós. El Figueres i el Girona B signen taules en un enfrontament que el conjunt figuerenc empata en els últims compassos

FIGUERES 1 GIRONA B 1

FIGUERES:Embela (Carrillo, 70’), Gabriel Vidal, Belenchon, Mario Jiménez (Josep Soler, 67’), Genís Balaguer, Treviño, Jonathan Dubasin, Bora (Reñé, 46’), Ivan Vidal (Carreras, 70’), César Bicker (Sergio Álvarez, 46’) i Gelmà.GIRONA B:Jonatan Morilla (Koita, 46’), Magalhaes, Banus (Rodríguez, 60’), Dan Coll, Roura, Poveda (Quadri, 46’), Mejia (Joel García, 46’), López (Naranjo, 46’), Venzal, Noah Baffoe i Martínez.GOLS:0-1 (46’) Naranjo. 1-1 (86’) Pepu Soler.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:a Jonathan Dubasin, dels locals.T.V.:cap.

Vilatenim va acollir, per primera vegada en aquesta pretemporada, el seu primer partit. El Figueres, doncs, va estrenar-se al seu camp, amb un amistós amb el Girona B, que va acabar en taules (1-1) i que va estar a punt de decantar-se pel bàndol blanc-i-vermell. I és que el matx entre els dos conjunts de diferent categoria –els figuerencs juguen a tercera divisió i els gironins a primera catalana– va resoldre’s en els últims compassos, en el minut 86, amb una diana dels locals que va evitar la victòria del filial blanc-i-vermell.

D’aquesta manera, va ser l’equip dirigit per Axel Vizuete el que es va avançar ja en la segona part amb una diana de Guillem Naranjo, fins que a les acaballes va emergir Pepu Soler per fer la igualada per als de Xavi Agustí. El Figueres, doncs, que acabava de fer un bon paper en el torneig de l’Estany, continua amb la preparació, amb l’inici de la lliga d’aquí a dues setmanes a l’horitzó, igual que el filial del Girona, que començarà a competir d’aquí a tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)