2a divisió FEF

Boris, al Sabadell

2a divisió B. El davanter que desitjava l’Olot finalment refusa ofertes de l’estranger i jugarà amb el club arlequinat aquesta temporada

L’Olot s’ha quedat sense un dels seus objectes de desig per completar la davantera amb vista a la present temporada. El Sabadell va anunciar ahir a la tarda el fitxatge de Boris Garrós, una de les peces més cobejades del mercat al bronze. El davanter finalment ha refusat les ofertes que tenia per continuar a l’estranger –el curs passat va jugar amb el Poli Iasi de Romania– i serà la referència de l’equip arlequinat, que forma un equip ambiciós amb el retorn de Lanzarote i l’experimentat defensa Jesús Olmo.

Continua la recerca

Amb Boris Garrós confirmat pel Sabadell, l’àrea esportiva de l’Olot encapçalada per Sergi Raset no s’atura i continua buscant el futbolista idoni que pugui aportar els gols necessaris per fer un salt de qualitat. A més de l’atacant de referència que es pugui complementar amb Natalio Lorenzo i competeixi amb Joel Arimany, l’entitat de la Garrotxa cerca un futbolista polivalent que es pugui adaptar al carril. De moment, Sergi Álamo està a prova amb l’equip, però no és clar que acabi convencent els tècnics i s’incorpori a tots els efectes al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)