2a divisió FEF

Arnau Comas, més fons d’armari per a l’eix defensiu

2a divisió B. L’Olot incorpora en qualitat de cedit pel Barça al jove central de 19 anys de Cassà de la Selva. L’operació, semblant a la de Peque, confirma les bones relacions entre els dos clubs

L’Olot ha anunciat la incorporació del central Arnau Comas. El futbolista, format a les categories inferiors del Barça arriba al club de la Garrotxa cedit pel conjunt blaugrana fins a final del curs. Nascut el 2000 a Cassà de la Selva, Arnau Comas arriba al conjunt dirigit per Raúl Garrido per donar una nova alternativa al tècnic en la posició de central, fins ara amb les opcions de Lluís Aspar, Alan Baró, Carles Mas i Jose Martínez, a més de poder-hi adaptar a Albert Blázquez i quan es recuperi de la lesió a Roger Barnils.

Jugant amb el sistema habitual de tres centrals, un perfil més per a l’eix serà agraït pel tècnic valencià, que tindrà en Adrià Comas a un futbolista amb sortida de pilota eficaç, tècnica, alçada i rapidesa. Encara jove i sortit del juvenil, Comas intentarà adquirir experiència a segona B després de quedar-se sense dorsal amb el filial del Barça, també en el grup tercer de la categoria. I és que, l’operació, molt semblant a la de l’atacant Peque confirma les bones relacions entre l’Olot i el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)