2a divisió FEF

El Barça acaba fent la feina

2a divisió B. El club blaugrana, l’equip que més es mou en l’últim dia, allibera lloc a la seva plantilla i fa oficial l’arribada de la peça que li faltava en el lateral esquerre

Els equips catalans de la segona B van fer la feina durant tot l’estiu i no van haver de córrer en les últimes hores disponibles abans que es tanqués la finestra. Les incorporacions que només permet la normativa, a partir d’ara, seran les d’agents lliures, però els deu equips catalans i l’Andorra van deixar prou arreglada la seva llista de jugadors.

Qui més activitat va presentar va ser el Barça B, que va anunciar el fitxatge del lateral Akieme, tancat des de feia dies, i va alliberar jugadors. Els blaugrana tenien un overbooking a la seva plantilla i van acabar facilitant la sortida a tres jugadors, l’últim dels quals, Vilarrasa, va marxar al Valladolid amb un percentatge de benefici sobre la venda futura.

L’Andorra va donar un cop de puny sobre la taula i va contractar Víctor Casadesús, un davanter que ha jugat 423 partits entre primera i segona divisió. L’Olot i el Sabadell també van incorporar un jugador cadascun, però el Nàstic i el Lleida, tot i que van estar pentinant el mercat fins el final, es van quedar de buit.

BARCELONA B
ALTES
Akieme Rayo Vallecano
BAIXES
Novaes Còrdova
McGuane Telstar (Holanda)
Vilarrasa Valladolid
OLOT
ALTES
Soler* Cultural Leonesa
ANDORRA
ALTES
Casadesús Alcorcón
BAIXES
Betriu Escaldes
SABADELL
ALTES
Leira Osca
CORNELLÀ
BAIXES
Carlos García-Die* Terrassa
NÀSTIC
BAIXES
Djetei Còrdova
*Cedit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)