3a divisió FEF

Una lliga de 19 equips, cada cop més a prop

3a divisió. El Reus continua sense inscriure jugadors a quatre dies de començar la segona jornada pel deute de 220.000 euros

Semblava que un acord econòmic dels actuals propietaris amb un grup extern permetria al Reus competir en la segona jornada. Així, almenys, ho preveia el màxim accionista, Clifton Onolfo. Però els 220.000 euros que ha de pagar el conjunt roig-i-negre perquè la federació li permeti inscriure els jugadors aquesta temporada no arriben i el Reus no té cap jugador inscrit. Amb la situació bloquejada, la solvència de la societat anònima esportiva està en risc i una lliga de 19 equips a la tercera divisió cada cop és més possible.

El conflicte entre Onolfo i un grup d’empresaris liderat per l’exadvocat del propietari del Reus, desvelat per Tarragona Digital, ha obert la capsa dels trons. Onolfo no té el líquid suficient satisfer aquesta quantitat i ha bloquejat el possible acord amb l’únic grup que s’ha interessat, de moment, per posar els diners, a canvi de la propietat. Tot plegat queda abocat a una situació sense retorn per al conjunt roig-i-negre, que la setmana passada ja va perdre el partit contra el Castelldefels per incompareixença (3-0).

La Pobla presenta la seva junta

Les eleccions a la presidència de la Pobla de Mafumet van donar com a resultat la victòria d’Alejo de Alfonso Mustienes, que ahir va presentar la seva nova junta directiva. Hi destaca la presència de l’exfutbolista Albert Virgili, que serà vicepresident esportiu. Virgili va jugar en diversos equips del futbol català, entre els quals, la Pobla de Mafumet (96 partits i 37 gols), en què va jugar durant quatre temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)