Territorial

Continua sent candidat

1a catalana. El filial del Girona, que amb el trencament de la filiació amb el Peralada és ara el segon equip del club blanc-i-vermell, afronta el campionat amb una rejovenida plantilla i com un dels favorits

El Girona B es troba aquest curs en un escenari diferent. Amb el trencament de la filiació amb el Peralada, el filial blanc-i-vermell s’ha convertit en el segon equip del club, quan era el tercer, i també té una plantilla molt renovada. “Som a les portes d’una temporada molt il·lusionant”, assegura l’entrenador Àxel Vizuete. Amb ell al capdavant, a les ordres d’un equip eminentment expert, la campanya passada el Girona B va quedar subcampió, però el descens del Peralada a tercera li va impedir l’ascens –de fet, el Banyoles, que va quedar tercer en el mateix grup, sí que va pujar–. Ara, aquest curs, amb un rejovenit equip, es manté com un dels candidats al títol. “És una plantilla molt més jove però amb molt de talent. A més, tenim jugadors com Maik Molist i Cristian Venzal, que també ens han d’aportar aquest punt d’experiència”, diu Vizuete, que, tot i l’etiqueta que té l’equip, no es marca objectius a llarg termini. “Volem ser un equip guanyador cada setmana. No volem mirar més enllà ni ficar-nos cap tipus de pressió”, afirma.

Dos importants reforços dels quals disposarà l’equip gironí són els de Pau Resta i Jofre Cherta, que han completat tota la pretemporada amb el primer equip i han estat convocats fins i tot en partits de lliga a segona A. “Estan en dinàmica de filial i hi comptem al 200%. Són jugadors joves però amb un nivell altíssim i els ajudarem a continuar en aquest procés d’aprenentatge”, explica Vizuete.

REACCIONS

Volem ser un equip guanyador cada setmana. Aquest és el nostre objectiu, no volem mirar més enllà ni ficar-nos cap tipus de pressió
Amb Resta i Cherta hi comptem al 200%. Són jugadors joves però amb un nivell altíssim
Axel Vizuete
entrenador del girona B
PORTERS
Jonathan Morilla (Sevilla Atlético) i Youssuf Koita (AS Bamako).
DEFENSES
Marc Roura, Víctor Rodríguez (juvenil), Pau Resta (juvenil), Toni Gamell (Palamós), Dan Coll (Vic), Lluc Banús i Jhoseppy Magalhaes (Poli Ejido).
MIGCAMPISTES
Maik Molist (Llagostera), Ibrahima Kebe (juvenil), Cristian Venzal, Jofre Cherta (Peralada), Karim Diallo, Ferran López, Miki Poveda, Joel Priego, Muritala i Alejandro Mejía,
DAVANTERS
Carlos Martínez (Sant Andreu), Daniel Homet, Noah Beffoe (Manresa) i Guillem Naranjo (Damm).
BAIXES
Sergi Murga, Toni Rossell, Pau Ribas, Botxi Minic, Aleix Feixas, Uri Santos, Carles Puig, Kike Sánchez, Adrià Collet, Diego Garzón, Jaume Duran i Marcel Lizak.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)