3a divisió FEF

El Figueres continua a zero

3a divisió. Tot i avançar-se en el marcador en els primers compassos del partit, la Unió acaba caient amb claredat al feu de l’Hospitalet i després de dues jornades encara no ha puntuat

L’HOSPITALET 4 FIGUERES 2

L’HOSPITALET:Aliaga, Reina, Genar, Parera (Martínez, 65’), Cristian Gómez, Soler (Méndez, 46’), Ripoll, Salinas, Cristian Alfonso (Merten, 72’), Ton i Eudald.FIGUERES:Román, Genís Balaguer, Belenchón (Dubasin, 53’), Gallo, Ayala, Bora (Ousman, 78’), Modest, Sergio, Marc, Reñé i Pepu Soler (Ivan, 72’).GOLS:0-1 (3’) Marc. 1-1 (18’) Ripoll. 2-1 (20’) Salinas. 3-1 (48’) Cristian Gómez. 4-1 (51’) Salinas. 4-2 (84’) Ivan.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:A Parera, Verges, Ripoll i Aliaga, dels locals, i a Bora, Belenchon i Pepu Soler, dels visitants.T.V.:Cap.

El Figueres continua sec. Després de dues jornades el conjunt orientat per Xavi Agustí no ha aconseguit puntuar, i ahir, en la visita al feu de l’Hospitalet, no es va poder rescabalar de la desfeta de la primera jornada (0-2 contra el Manresa). D’aquesta manera, al municipal Feixa Llarga la Unió va tornar a perdre amb claredat (4-2) i continua amb 0 punts al caseller.

I això que en terreny barceloní els figuerencs es van avançar en el marcador en els primers compassos de partit. Marc Gelmà (3’) va ser l’autor de la diana que va obrir la llauna, transformant el refús d’un penal que ell mateix havia xutat i li havia aturat el porter Aliaga. La resposta de l’Hospi va ser immediata i aviat va començar a jugar a prop de la porteria de Román, que va veure com en dos minuts li anotaven dos gols i els locals capgiraven el resultat. Primer Ripoll (18’) i després Salinas (20’) van impulsar els locals, que en la segona part ho van rematar amb dos gols més també consecutius. Cristian Gómez (48’) va fer el tercer i una altra vegada Salinas (51’) va sentenciar. Amb l’enfrontament resolt, Ivan Vidal va escurçar distàncies per al Girona, també amb un penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)