2a divisió FEF

El factor camp favorable

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del líder, el Vila-real B, l’únic equip que ha aconseguit el ple de nou punts. Els d’Alsina volen fer valer les condicions del municipal per doblegar el filial

Segon partit del Llagostera al municipal i segon líder del grup tercer que passa per terres gironines. L’equip dirigit per Oriol Alsina rep la visita del Vila-real B (a les 18 h), l’únic equip que ha aconseguit la victòria en els tres partits de lliga, un dels millors filials de la categoria. Els groguets acumulen diversos cursos intentant retornar al futbol professional, un esglaó que van perdre el curs 2011/12 per culpa del descens del primer equip a segona A.

El Llagostera, que ha guanyat els dos partits que ha jugat a domicili i en l’única referència al municipal va empatar contra un Eixea que va jugar molts minuts amb un de menys (2-2), intentarà fer valer el factor camp contra un filial al qual li costarà adaptar-se als espais més reduïts de les dimensions del terreny de joc. “Els jugadors del Vila-real B tenen molta mobilitat i diferents possibilitats de joc. Els futbolistes tenen desequilibri i, tot i que podran moure bé la pilota perquè la gespa està en bones condicions, les dimensions més reduïdes els han de complicar la vida”, analitza el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, que té clara la superioritat individual del rival i per això demana al seu equip intensitat i concentració. “Tinc clar que hi deixaran la vida i quan acabi el partit ens podrem mirar tots a la cara. Si guanyen perquè són millors no hi haurà res a dir, però que no ho facin perquè han estat més intensos”, afirma.

L’equip llagosterenc manté la condició d’invicte després de tres jornades i és l’equip més realitzador del campionat juntament amb l’Eixea (set gols). Tot i que a fora el rendiment de l’equip ha estat magnífic, els d’Alsina volen fer un pas endavant com a locals per consolidar-se a la part alta. “És igual la posició en la taula perquè tots els partits són complicats, però sobretot, diferents. Estem preparats per competir, tenim l’experiència i segur que tindrem les nostres ocasions”, conclou Alsina, que tindrà les baixes de Pitu, Maymí i Magallán.

LA PRÈVIA

El Vila-real té desequilibri i, tot i que podran moure bé la pilota, les dimensions més reduïdes els han de complicar la vida
És igual la posició en la taula perquè tots els partits són complicats, però sobretot, diferents
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)