2a divisió FEF

Pep Chavarría, de la revelació a la consolidació

2a divisió B. En poc més d’un any, el carriler esquerre ha sorprès amb el seu rendiment i ja és un fix en l’onze

La bona temporada passada va deixar a l’Olot notícies positives pel que fa al rendiment de molts jugadors. L’eclosió de Pep Chavarría en va ser una, i és que, arribat de fer una bona temporada a tercera amb el Figueres –va debutar en el primer equip de la Unió amb tan sols 18 anys–, l’empordanès va captivar tothom amb un gran rendiment en la posició de carriler esquerre. Si bé en el conjunt de l’Alt Empordà Chavarría va jugar en diferents posicions, l’adaptació al carril a Olot va ser fulgurant i clau per oferir bones prestacions. Cridat a ser un futbolista de rotació i més aviat secundari –el club va incorporar cedit Jaume Pol per apuntalar el carril juntament amb Iván Guzmán–, Chavarría va acceptar el repte i va acabar com a fix per l’esquerra, i va desplaçar Guzmán a la dreta: “Si m’ho diuen fa un any, no m’hauria imaginat jugar tants partits a segona B. Venia al club a esgarrapar minuts i experiència, però a còpia de treball i confiança he pogut jugar molts partits”, comenta el futbolista de Figueres, una de les revelacions del curs passat i ara un jugador consolidat en la categoria: “M’he adaptat molt bé i ràpid a la categoria. Els veterans de l’equip m’han ajudat molt i tots els companys ho han fet tot més fàcil”, hi afegeix l’amo del carril esquerre.

Aquesta temporada, el tècnic, Raúl Garrido, està combinant l’habitual i clàssic sistema amb tres centrals i dos carrilers amb una línia de quatre en què un dels pivots se sol incrustar entre els dos centrals: “Estic content a la posició de carriler i la gaudeixo molt. De totes maneres actuo allà on em diu el tècnic, també de lateral en línia de quatre. El curs passat vam jugar sempre amb carrilers i ens va donar molt bons resultats, però treballem també altres dibuixos”, explica el jugador de 21 anys, tranquil i optimista respecte a les sensacions de l’equip, que ha sumat quatre punts en les primeres quatre jornades: “L’equip està bé i les sensacions que desprèn són bones. Hem tingut un pèl de mala sort, com en el matx contra el Lleida, però la victòria tornarà, ens falta marcar. Generem ocasions i movem bé la pilota, tenim bons davanters i hi ha gol. Quan fiquem el primer arribaran molts més gols.”

Interès d’altres clubs

Jove i amb una projecció més que evident, Pep Chavarría ha despertat durant el mercat estival l’interès d’altres filials de la categoria. Amb un any més de contracte, el figuerenc ha optat per continuar en l’Olot i seguir creixent: “He tingut algunes ofertes, però he decidit quedar-me aquí per fer un bon any, continuar acumulant experiència i progressar”, sentencia una de les sorpreses agradables de l’equip olotí el curs passat, ara una realitat.

EL PROTAGONISTA

Si m’ho diuen fa un any, no m’hauria imaginat jugar tants partits a 2a B. Venia a esgarrapar minuts però a còpia de treball he pogut jugar molt
He tingut algunes ofertes, però he decidit quedar-me aquí per fer un bon any i progressar
Pep Chavarría
carriler esquerre de l’Olot

LA XIFRA

30
partits
ha jugat el carriler a segona B. Pep Chavarría ha estat titular en les quatre jornades de lliga.
Patrocini

L’equip, amb els ulls posats en el pròxim rival, el València Mestalla

L’Olot rep diumenge a les 18.00 h la visita del filial del València al municipal. Amb l’objectiu de retornar al camí del triomf després d’encadenar dues derrotes, l’equip dirigit per Raúl Garrido només pensa en el duel contra els valencians abans d’afrontar un doble desplaçament al camp de la Nucía (diumenge 29 de setembre a les 19.00 h) i del Sabadell. El València Mestalla no ha començat amb bon peu la lliga i encadena en l’actualitat tres empats després de perdre en la jornada inaugural contra el Lleida Esportiu (1-2). Tot i que la campanya passada va perdre davant els valencianistes els dos partits que hi va jugar –0-3 al municipal i 2-0 a l’estadi Antonio Puchades–, l’Olot ha aconseguit habitualment bons resultats contra el Mestalla, que en les altres quatre ocasions que ha visitat la Garrotxa ha perdut dos enfrontaments i n’ha empatat i guanyat un altre. Raúl Garrido tindrà la baixa de Pedro del Campo i està pendent de les molèsties que arrossega Albert Blázquez a l’espatlla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)