2a divisió FEF

Més mèrits que no pas punts

Dominant. L’Olot va tornar a ser superior al rival, però va sumar un insuls punt que li impedeix connectar amb la part alta de la taula

Com ja va passar al camp de la Nucia la jornada anterior, l’Olot va tornar a mostrar-se superior al rival en el segon partit consecutiu que disputava fora de casa. Aquesta vegada el contrincant va ser el Sabadell a la Nova Creu Alta (1-1), un escenari que s’adequava al joc dels olotins amb unes dimensions perfectes i una gespa immillorable per al joc de combinació. L’equip dirigit per Raúl Garrido va ser valent i va dominar la possessió –en la segona part hi va haver moments de més del 70% favorable als de la Garrotxa–, però una vegada més la victòria es va resistir. De fet, l’Olot va acabar empatant des dels onze metres a les acaballes i sumant així un punt més que just i probablement insuficient: “És molt important, el punt. Estem competint molt bé, però si no puntues acabes frustrat. Tenim moltes més ganes per al proper partit, l’equip està creixent”, deia a la conclusió del matx Hèctor Simón, autor de la diana olotina. El migcampista va jugar com a fals nou durant la primera meitat i va ser el futbolista que va gaudir de més arribades clares sorprenent els defensors locals.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)