2a divisió FEF

La llum que no s’apaga

2a divisió B. Alan Baró, l’únic jugador de camp de l’Olot que ha jugat tots els minuts del curs, confia que la bona línia de joc es tradueixi aviat en victòries

Al tècnic de l’Olot Raúl Garrido li agrada fer rotacions constants per mantenir tots els jugadors actius. De fet, de la plantilla només el golejador en l’empat a un contra l’Espanyl B Salinas, el porter Vito, Joel, Jose i Pujadas –els dos últims encara no han tingut minuts aquest curs– encara no han tingut una oportunitat en l’onze inicial. Tot i els canvis habituals hi ha quatre jugadors que de moment han estat intocables pel tècnic valencià: Ballesté, Alan Baró, Pep Chavarria i Carles Mas. El cas d’Alan Baró no sorprèn, i és que el central ha començat la temporada al nivell del curs passat. En un moment de forma excel·lent, el de Darnius continua sent el líder de la defensa i un pilar fonamental de l’equip. De fet, dels quatre que han estat sempre titulars i deixant de banda el porter Pol Ballesté, Alan Baró és l’únic que ha disputat tots els minuts fins ara, després que Carles Mas es perdés els primers minuts de la temporada contra l’Espanyol B després de ser substituït en el 77’ per Xumetra i Pep Chavarria ja descansés en els últims minuts del partit al camp del Castelló (0-1) en la quarta jornada.

La situació no és nova per al central de Darnius, i és que la temporada passada ja va ser indiscutible i ho va jugar pràcticament tot. De fet, va disputar absolutament tots els minuts de la primera volta i només es va perdre cinc partits en tot el curs, dels que dos van ser per sanció i tres, els últims de la lliga, per la lesió al nas que es va fer contra l’Ebre. “Jo treballo sempre per arribar en les millors condicions al partit i estic molt agraït per la confiança que m’ha donat sempre el tècnic, però si algun dia no estic a l’onze i li toca a un altre company no hi haurà cap problema i aportaré des d’on em toqui”, comenta el de Darnius.

Confiança màxima

Des de la visió privilegiada que li dona haver viscut sempre els partits des de dins Alan considera que el futbol no està sent just amb l’Olot: “Portem jornades on tenim el domini, el partit controlar i ocasions però no entren i els rivals ens marquen en jugades puntuals molt concretes fruit de petits detalls que ens estan castigant massa”. Per això el central té la seguretat que s’ha de seguir amb la mateixa filosofia i que, després de guanyar només un dels últims set partits, els resultats ja arribaran. “Ara mateix no podem mirar molt enllà, només volem guanyar partits i que no ens quedem només amb que hem jugat bé”, diu Alan, just abans de visitar el Badalona, que tot i ser el cuer no inspira tranquil·litat: “Té grans jugadors que s’han activat amb el canvi de tècnic i no podem dir que tindrem més opcions.”

LA VALORACIÓ

Estic molt agraït per la confiança que em donen, però si algun dia no estic a l’onze i li toca a un altre company no hi haurà problema
Ara mateix volem guanyar partits i que no ens quedem només amb la sensació que hem jugat bé