Territorial

El futbol català s’atura demà

FCF. La Federació Catalana de Futbol decreta l’aturada de tota l’activitat federativa de demà: partits de futbol i futbol sala oficials i amistosos autoritzats que s’hagin de disputar aquest divendres 18 d’octubre, les classes, els cursos oficials i assimilables

La Federació Catalana de Futbol ha decretat la suspensió de totes les activitats federatives per al 18 d’octubre, com a previsió dels problemes de mobilitat que pot generar la vaga convocada per demà.

El comunicat oficial de la FCF:

La Federació Catalana de Futbol decreta l’aturada de tota l’activitat federativa d’aquest divendres 18 d’octubre en previsió als possibles problemes de mobilitat que es puguin ocasionar per la convocatòria de vaga general, i amb la voluntat de garantir la seguretat dels federats. Per aquest motiu, l’atenció al públic a les nostres oficines de la seu central a Barcelona i de les delegacions territorials es podrà veure afectada, raó per la qual l’FCF recomana evitar els desplaçaments i comunicar-se preferentment a través del correu electrònic i de la intranet federativa.

Per tant, l’FCF comunica la suspensió de tots els partits de futbol i futbol sala oficials i amistosos autoritzats que s’hagin de disputar aquest divendres 18 d’octubre, les classes, els cursos oficials i assimilables. En quant al cap de setmana, es mantindrà l’activitat federativa i esportiva programada, si bé s’aconsella precaució en els desplaçaments. A més, es reforçarà el servei de telèfons de guàrdia del cap de setmana, en els que els clubs poden trucar per comunicar qualsevol incidència.

Així mateix, des de la Federació Catalana de Futbol condemnem els actes violents i incívics que s’estan produint per tot el territori català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)