3a divisió FEF

Medina marca la diferència

Acceleren. El Peralada encadena contra el San Cristóbal el tercer triomf en la lliga gràcies a l’efectivitat del davanter baix-empordanès Marc Medina

PERALADA 2 san cristóbal 0

PERALADA:Aroca, Carles Puig, Canal, Cunill, Guillem, Sergi Romero, Jorge Torres, Arnau Ortiz (Xavi Ferrón, 57’), Ritxi Mercader (Èric Vilanova, 81’), Pimentel (Bertomeu, 65’) i Marc Medina.SAN CRISTÓBAL:Dani Lledó, Oscar Sierra, Xavi Múrcia, Ricki, Oscar Oliver, Ramon Suárez, Mario Canti (Ruy, 82’), Sergi Martínez, Èric Zarate (Júnior, 60’), Joel i Mario Domingo (Tom, 84’).GOLS:1-0 (79’) Marc Medina. 2-0 (90’) Marc Medina.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:a Jorge Torres.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de Peralada.

El Peralada va aconseguir la tercera victòria consecutiva en la lliga després de superar el San Cristóbal gràcies a la determinació i l’eficàcia del seu home gol, Marc Medina. El de Platja d’Aro va fer un doblet en el tram final que va servir per segellar tres punts més per als de l’Alt Empordà, ja instal·lats a mitja taula amb un coixí de cinc punts respecte al descens directe.

La primera meitat va ser travada i amb molt poc joc ofensiu per part dels dos equips. En els primers compassos, Carles Puig es va erigir en un dels jugadors més incisius i seves van ser les centrades de més perill. En el minut 4, no va trobar rematador; en el 16, Marc Medina va rematar per damunt del travesser, i en el 22, Pime va topar amb un defensa quan es trobava en una bona posició a dins de l’àrea.

El San Cristóbal avisava amb comptagotes amb tímides arribades i era el Peralada l’equip més instal·lat en camp contrari.

Ja en la segona meitat, l’entrada de Ferrón va reactivar els xampanyers. L’atacant de seguida va generar joc ofensiu amb una jugada personal en el 62 que va acabar xutant sense angle. Cinc minuts després, Marc Medina va tornar a fer treballar els rivals després de driblar el marcador i provar un llançament que entre un defensa i Dani Lledó van refusar. En el 79, el matador del Peralada no va perdonar i va rematar molt bé al primer pal un córner servit per Ritxi Mercader.

Els visitants ho van intentar a la desesperada, però van ser els de l’Alt Empordà els que van sentenciar. Primer Bertomeu va intentar un xut que va anar al cos del porter i, ja en el 90, Medina va fer aixecar els aficionats del seient amb un golàs de vaselina davant la sortida a la desesperada de Lledó.

ELS VESTIDORS

L’equip està molt sòlid i no encaixa gols; això ens aporta molta confiança, i avui Marc Medina ens ha ajudat a lligar la victòria
Els jugadors estan en un bon nivell de forma i moral, i no ens podem aturar aquí, en volem més
Albert Carbó
entrenador del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)