2a divisió FEF

Un Olot massa inofensiu

2a divisió B. Els garrotxins van de menys a més, però no en fan prou per guanyar. El Badalona topa dos cops amb el travesser i té les ocasions més clares. És el tercer empat seguit dels olotins

BADALONA 0 OLOT 0

BADALONA:Álex Sánchez; Toledo (Pelón, 55’), Robusté, Moyano, Valentín; Carbó, Toni Jou (Abel, 76’), Adri Díaz; Robert Simón, Cris Montes (Hugo, 69’) i Chema Moreno.OLOT:Ballesté; Blázquez, Alan Baró, Comas, Chavarría; Masó, Eloi Amagat (Vivancos, 85’), Hèctor Simón; Kilian Grant, Salinas (Soler, 60’), i Natalio (Xumetra, 78’).ÀRBITRE:Latorre Gracia.T.G.:als locals Adri Díaz, Robert Simón i Chema Moreno, i als visitants Chavarría, Kilian i Comas.T.V.:cap.PÚBLIC:733 espectadors a l’estadi municipal de Badalona.

Segurament, l’Olot va fer el seu pitjor partit fora de casa, però, al cap i a la fi, va obtenir el mateix que a la Nucia i a Sabadell, on va brillar sense guanyar. Es va emportar un punt del camp del Badalona que va protegir com va poder en el temps afegit. Una bona intervenció de Pol Ballesté i el travesser van evitar l’1-0 quan el partit ja s’acabava. Abans, els dos conjunts s’havien repartit les ocasions i el domini del joc.

El Badalona, amb una pressió alta i un estil més directe, va incomodar molt l’Olot. Als de Raúl Garrido els va costar especialment en la primera mitja hora i el tècnic no va trigar a canviar el sistema. Del 4-3-3 inicial, l’equip va passar al 3-5-2 i, així, va guanyar quota de pilota i arribades a la porteria d’Álex Sánchez. La més clara va ser una internada de Pep Chavarría per la banda esquerra que va desembocar en un xut d’Hèctor Simón des de la frontal.

En la primera part, Natalio també va buscar l’1-0 fent una paret amb el mateix Hèctor que va acabar amb un intent forçat de vaselina, però qui en va tenir més va ser el Badalona. Sense necessitat de crear gaire, els de Manolo González van enviar pilotes a l’àrea i van trobar en Valentín un davanter improvisat. El lateral va ser el primer a provar-ho, amb un xut que va desviar Baró i, més tard, amb una rematada de volea que va sortir per sobre del travesser. Robert Simón va enviar una vaselina enverinada a la fusta i Toni Jou va intentar un xut des de la frontal que va fregar el pal.

L’Olot va millorar la seva versió en la segona part, però un cop més va pecar de contundència en la rematada. Ni Kilian Grant, amb un xut potent, ni Natalio, amb una passada de la mort frustrada per Robusté, ni Masó, amb una rematada de cap a les mans d’Álex, no van poder desfer el 0-0. Tampoc ho va aconseguir el Badalona, que va reaccionar al pas endavant olotí calcant el sistema de tres centrals i carrilers i també va gaudir de bones ocasions. De fet, els badalonins van tornar a protagonitzar les més importants.

Arnau Comas va evitar el gol des de sota els pals en el 59 i, poc després, els escapulats van tenir una doble rematada a l’àrea petita que no va entrar de miracle. Aquestes dues ocasions van mantenir els garrotxins amb l’ai al cor, però quan més van patir va ser en els quatre minuts de temps afegit. Pol Ballesté es va fer gran davant de Chema Moreno i va salvar una acció d’un contra un, i Hugo Esteban va picar una falta directa que es va estavellar al travesser. Al final, l’empat no va deixar ningú content.

ELS VESTIDORS

Els jugadors creuen en el que fan. Hem estat ordenats i no hem concedit ocasions al rival
Manolo González
entrenador del badalona
La sensació que ens queda és estranya. Hem estat millor que el rival, però al final patim, ja que ens generen ocasions del no-res
Estic content, ja que continuem fent moltes coses bé, però ens falta ficar la pilota a dins
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)