Territorial

Un cognom que crida el gol

1a catalana. Amb quatre gols en els dos darrers partits, Bruno Müller ha impulsat la Jonquera, que suma sis de sis aferrat al seu davanter, que és al top 5 de golejadors de la lliga

En futbol, el cognom Müller evoca ràpidament al gol. Jugadors com ara Gerd El Torpedo Müller, històric artiller alemany, o el també teutó Thomas Müller, referent encara al Bayern, són exemples d’atacants prolífics davant la porteria contrària que han incrustat aquest nom en l’imaginari col·lectiu futbolístic com una marca relacionada amb el gol. Müller és, doncs, un cognom de golejador i a la Jonquera, ara mateix, també en poden donar fe, per què en tenen un que ho està posant de manifest: Bruno Müller.

El davanter, brasiler de naixement, aterrat a Catalunya quan tenia vuit anys i que deu el cognom al seu besavi, que era alemany, ha fet ja cinc gols aquesta temporada, quatre en les dues darreres jornades, dues victòries contra el Sabadell Nord (1-2) i el Mollet (3-2) en què va contribuir decisivament amb dos doblets. “Sempre que pugui aportar a l’equip, va bé. Si tinc la sort de marcar jo els gols, perfecte, però, sinó, que els marqui algú altre. L’important és que ens emportem els punts”, explica Bruno, de 20 anys, que, tot i la seva joventut, en els darrers partits li està tocant d’exercir de capità per la lesió del primer. “És una cosa nova per a mi. Normalment el braçal el porta algú veterà, però aquí som tots joves. Miro d’ajudar els meus companys sempre i ells també m’ajuden”, assegura el jugador, que va arribar al primer equip de la Jonquera després de passar per l’Agullana (el filial dels jonquerencs), d’on va fitxar procedent del Figueres, on va fer l’etapa cadet i juvenil.

Bruno, dels pocs que queda del curs passat a l’equip, pren responsabilitat en un grup pràcticament nou i que ha agafat aire amb aquests sis de sis punts assolits que els deixa fora dels llocs de descens. “Al principi tot era difícil perquè no ens coneixíem, però ara molt bé. Amb el treball de l’entrenador i l’esforç de tots ho estem tirant endavant, ara hem agafat una bona ratxa i esperem continuar així”, indica. “L’objectiu és la permanència i amb treball i esforç podem fer-ho”, clou el davanter, situat amb cinc gols en el top 5 de màxims golejadors del campionat per darrere de Jam Baldeh (L’Escala), Rubén Martínez ‘Peke’ (Lloret), Antoni Rosell (Palamós), tots tres amb set gols, i Carlos Martínez (Girona B), amb sis.

Sempre que pugui aportar a l’equip, va bé. Si marco jo, perfecte, però, sinó, que els marqui algú altre. L’important són els punts
L’objectiu és la permanència i amb treball i esforç podem aconseguir-la
Bruno Müller
DAVANTER DE LA JONQUERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)