3a divisió FEF

El Figueres necessita canviar la dinàmica lluny de Vilatenim

3a divisió. Els figuerencs tenen una gran oportunitat de guanyar el primer partit a domicili del curs al camp del Sants (12.15 h)

El Figueres continua flirtejant amb la zona de descens, i és que ocupa la quinzena posició amb onze punts, només dos per sobre de l’Igualada. Tot i això, els bons resultats a casa –tres victòries consecutives– han reforçat la moral d’un equip que cada dia transmet més bones sensacions i que sembla que només li falta fer el pas definitiu per escalar posicions en la classificació. Aquest pas implica millorar la versió lluny de Vilatenim, on la Unió només ha sumat un punt aquest curs. Per això el partit d’aquest migdia al camp del Sants és d’alló més important, i és que els figuerencs volen aprofitar que els barcelonins arriben després de set derrotes consecutives i estan cada vegada més enfonsats en la classificació. A més de Carles Coto, Gabri serà baixa per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)