2a divisió FEF

Al final i de penal

Dura derrota. El Llagostera cau al feu del Cornellà amb un gol al minut 85 de Leo Ramírez, exfutbolista del conjunt blaugrana, que decideix l’enfrontament transformant una pena màxima

CORNELLÀ 2 LLAGOSTERA 1

CORNELLÀ:Ramón, Óscar Prats, Javi Jiménez, Eloy, Esteve (Becerra, 77’), Leo, Cristian Pérez, Mario Robles, Isaac Nana, Pablo Fernández i Lobato (Pina, 65’).LLAGOSTERA:Marcos, Aimar (Pol Gómez, 56’), Lucas Viale, Noel, Maynau (Pasquina, 89’), Cortés (Kuku, 79’), David García, Magallán, Nahuel, Gil Muntadas i Sascha.GOLS:1-0 (1’) Aimar, en pròpia porteria. 1-1 (9’) Nahuel. 2-1 (85’) Leo Ramírez, de penal.ÀRBITRE:Pinto Herrera.T.G.:Als locals Mario, Javi Jiménez i Pina; als visitants Lucas Viale i Sascha.T.V.:Cap.

Ningú com el Llagostera per jugar en un camp com el nou municipal de Cornellà. El feu de l’equip del Baix Llobregat és, com el del conjunt blaugrana, de dimensions reduïdes, i el que és un handicap per a molts conjunts que el visiten, suposava un avantatge per al grup d’Oriol Alsina. Tot i això, els llagosterencs no van poder treure rèdit ahir de la seva presència al terreny dels verds, d’on van sortir derrotats de manera dura, ja que la resolució es va produir al final, al minut 85, i de penal. D’aquesta manera, Leo Ramírez, un ex del Llagostera, va decantar el marcador des dels onze metres per decidir un enfrontament (2-1) en què, com era d’esperar, va manar el físic, la intensitat, el xoc, la disputa i la segona jugada.

Els del Gironès, doncs, van estar vius fins al final, i això que van protagonitzar el pitjor dels començaments: només havien passat 20 segons de joc i ja perdien. El Cornellà va servir de centre, va combinar una sèrie de passades i una pilotada llarga va acabar als peus de Carlos Esteve, que va guanyar línia de fons i va posar una centrada que el defensa llagosterenc Aimar va ficar a dins de la seva pròpia porteria. El fatal inici, però, no va afectar els visitants, que van respondre de seguida, vuit minuts després, mitjançant Nahuel, que va empatar el duel aprofitant una deixada de cara de Cortés, després d’un servei de banda posat a l’interior de l’àrea.

A partir d’aquí, l’enfrontament estava escrit i no va distar molt del que s’esperava. Tots dos van buscar el joc directe quan van tenir la pilota o atacs rapidíssims per arribar a l’àrea contrària, i abans del descans cada equip en va tenir una de clara: pels blaugrana, Sascha va estavellar un cop de cap al pal, mentre que, pels verds, Esteve es va trobar amb Marcos en un xut des de dins de l’àrea.

El guió va mantenir-se en el segon acte, en què sí que és cert que el Cornellà va tenir una fase més llarga de domini, en què va acostar-se amb més insistència a la porteria del Llagostera. Finalment, els visitants van poder-se espolsar aquesta pressió, equilibrar tot de nou i inclús amenaçar, amb l’entrada de Kuku a dalt. Fins i tot els visitants van fregar l’1 a 2, en una acció de Sascha, però en la jugada següent a l’altra porteria va arribar el penal de Noel sobre Pablo Fernández, que Leo Ramírez va convertir. Sense rèplica, encara que Nahuel va estar a punt d’empatar amb un xut creuat a l’últim sospir, el Llagostera va tornar a perdre després de tres partits sense fer-ho.