3a divisió FEF

El Feliu i Codina ha de ser el punt d’inflexió

Bon moment. L’estrena del Figueres a fora, en el setè intent, va arribar al camp d’un Horta que a casa només havia perdut un dels últims 27 partits

Si el Figueres va apostar per fer un canvi de rumb fa dues setmanes va ser per millorar la imatge que havia ofert a domicili, on només havia sumat un punt en sis partits. En aquest sentit, l’efecte Salamero s’ha fet notar des del primer moment, i és que la victòria de diumenge al camp de l’Horta (1-3) ha suposat trencar la mala ratxa i fer el pas endavant que es demanava. A més, va arribar en el millor escenari possible, i és que el Feliu i Codina s’ha convertit en un dels camps més difícils de la categoria. De fet, aquesta temporada els de Nacho Castro només havien perdut a casa en la primera jornada contra la Pobla de Mafumet, però el millor rendiment l’Horta el va oferir el curs passat quan no va perdre cap dels 20 enfrontaments que va disputar com a local. Així doncs, sumant l’última jornada de la temporada 2017/18, els barcelonins només havien perdut un partit dels últims 27 que havien jugat a casa.

L’objectiu de la Unió és que el triomf al Feliu i Codina sigui un punt d’inflexió i l’oportunitat que té fins a les vacances de Nadal, quan la competició s’aturarà dos caps de setmana, és molt bona. Ara el Figueres afrontarà dos partits seguits a casa, contra el Castelldefels i la Pobla, separats per una jornada de descans –la que li hauria tocat visitar el Reus–. Després d’aquests dos duels a Vilatenim, la Unió tornarà a jugar a fora per tancar l’any a Igualada (penúltim), on els de Salamero esperen confirmar la reacció.

La CatUEFA torna a escena

La selecció catalana que participarà en la copa de les Regions de la UEFA disputarà avui contra el Badalona el tercer i últim amistós de preparació per a la fase estatal que es jugarà del 5 al 8 de desembre. En la convocatòria hi torna a haver dos futbolistes del Figueres, que ja van formar part de l’última llista: el central Uri Ayala i el mig Bora. A més, també hi ha l’atacant del Peralada Xavi Ferrón, que havia caigut de les anteriors llistes per lesió. Tots tres, i també el figuerenc del Terrassa Sergi Arranz, tenen molts números d’entrar en la convocatòria definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)