Territorial

Una imbatibilitat inèdita

1a catalana. El Girona B encadena set partits sense encaixar cap gol i només n’ha rebut dos en deu partits, amb uns números històrics en la categoria

Abans de començar la temporada tothom sabia que el Girona B era el gran candidat a l’ascens en el grup 1 de primera catalana i els d’Axel Vizuete ho han volgut demostrar des del primer dia. Després d’onze jornades, en què el filial gironí només ha jugat deu partits perquè va descansar la setmana que havia de jugar contra el Reus B, el Girona B és líder de la lliga amb 28 punts, tres més que el Vic –que ha jugat un partit més– i cinc més que el tercer, el Palamós, i és que ha guanyat nou partits i només ha cedit un empat, al camp de la FE Grama (0-0). El més cridaner de tot, però, no són els números que ha firmat el Girona B fins ara, sinó la manera com els ha aconseguit, i és que l’equip d’Axel Vizuete és el millor en tot. És l’equip que més gols ha marcat, amb 25 dianes, i és el que menys n’ha encaixat, amb només dues. El dos gols que ha rebut el Girona B, a més, van ser en la segona i tercera jornada i no van evitar que els gironins sumessin els tres punts. Des de llavors, els d’Axel Vizuete encadenen set partits deixant la porteria a zero.

De fet, aquests dos únics gols que el Girona B ha encaixat en els deu partits que ha jugat són els que fan que la temporada del filial gironí sigui històrica. Des de la temporada 2011/12, quan es van reformular les categories territorials del futbol català, no hi havia hagut cap equip capaç d’encaixar només dos gols en els deu primers partits. L’únic que li fa ombra és el Santboià, també aquest curs, que només n’ha encaixat tres. El rècord anterior era de només quatre gols rebuts, firmat pel Girona C el curs passat –quan va acabar amb 26 gols en contra, el menys golejat de la lliga– i la Rapitenca el 2011/12.

LÍNIA MARCADA

TEMPORADA 2011/12
Grup 1 Vilassar (6 gols)
Grup 2 Rapitenca (4 gols)
TEMPORADA 2012/13
Grup 1 Cerdanyola (7 gols)
Grup 2 Viladecans (6 gols)
TEMPORADA 2013/14
Grup 1 Peralada (5 gols)
Grup 2 El Catllar i Vilanova (6 gols)
TEMPORADA 2014/15
Grup 1 Granollers, l’Escala i Molletense (8 gols)
Grup 2 Vilanova (7 gols)
TEMPORADA 2015/16
Grup 1 Mollet i Vic (7 gols)
Grup 2 Santboià i Igualada (8 gols)
TEMPORADA 2016/17
Grup 1 Andorra (6 gols)
Grup 2 Balaguer (8 gols)
TEMPORADA 2017/18
Grup 1 Muntanyesa (6 gols)
Grup 2 Alpicat (7 gols)
TEMPORADA 2018/19
Grup 1 Girona C i Vilassar (4 gols)
Grup 2 Mollerussa (6 gols)
TEMPORADA 2019/20
Grup 1 Girona B (2 gols)
Grup 2 Santboià (3 gols)

LÍDER EN TOT

El curs passat ja va ser l’equip menys golejat de la lliga, amb 26 gols encaixats
El filial gironí també és de moment el màxim golejador, amb 25 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)