Un inici nefast els condemna

3a divisió. El Peralada encaixa dos gols en els primers minuts i acaba perdent contra el Terrassa tot i la bona reacció en la represa

peralada 1 terrassa 2

PERALADA:Aroca; Carles Puig, Cunill, Canal, Guillem (Sergio Álvarez, 75’); Sergi Romero, Èric Vilanova (Arnau Ortiz, 89’); Ritxi, Jorge Torres (Bertomeu, 46’), Ferrón; i Marc Medina.TERRASSA:Ortega; Èric Ruiz, Pelegrín, Yayá, Lucas Viña; Manu, Àlex Fernández (Kevin, 68’); Jaume, Coro (David López, 76’), Kilian; i Sergi Arranz (Blasco, 83’).GOLS:0-1 (2’) Sergi Arranz. 0-2 (14’) Coro. 1-2 (86’) Sergio Álvarez.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:als locals Carles Puig, Bertomeu, Èric Vilanova i Cunill; i als visitants Sergi Arranz, Èric Ruiz i David López.PÚBLIC:uns 400 espectadors.

El Peralada va veure com el Terrassa li trencava la bona dinàmica en un partit que va quedar marcat per un primer quart d’hora de joc en què els xampanyers van recordar més els de l’inici de temporada que els de les últimes jornades, i és que van rebre una allau d’ocasions que es va traduir en un 0-2 que va ser impossible d’aixecar, tot i la notable millora en la segona part.

El partit ja es va posar coll amunt en la primera jugada, quan Arranz va fer el 0-1 gairebé sense voler després que un refús amb els punys d’Aroca li impactés al cos. El gol va deixar tocat el Peralada i ho va aprofitar un vell conegut, Coro. L’atacant ho va provar una vegada, després una segona i a la tercera ja no va perdonar –tot i demanar perdó a l’afició–, rematant una centrada des de la banda esquerra per fer el 0-2 (14’).

Amb un 0-2 salvar els mobles era molt complicat però el Peralada ho va intentar, i és que amb el pas dels minuts els ànims es van calmar i els xampanyers van guanyar presència, generant força ocasions de gol, tot i que no en van aprofitar cap fins al final, quan Sergio Álvarez va fer l’1-2, que, per desgràcia per als xampanyers, va arribar massa tard.