2a divisió FEF

30.000 euros i l’honor en joc

Copa. Els dos equips gironins de segona B que disputaran la primera eliminatòria tenen en l’horitzó l’ajuda que significa superar-la

El Llagostera i l’Olot comencen demà la seva aventura per la nova i remodelada edició de la copa 2019/20. Els dos equips gironins es van guanyar el dret de participar en la competició al camp, els llagosterencs com a campions del grup cinquè de tercera i els olotins per mèrits classificatoris en el grup tercer de segona B. Si bé en l’horitzó hi ha l’ambició i el desig que un equip important de primera visiti el seu terreny de joc, les quantitats a percebre pels clubs que superin la primera eliminatòria són també un caramel molt suculent per a equips humils i amb pressupostos ajustats com ara els del Llagostera i l’Olot.

La federació espanyola, la impulsora del canvi de format de copa amb eliminatòries a partit únic fins a les semifinals i en el camp del rival de categoria més dèbil, va aprovar també unes partides en forma de premis per als equips classificats per jugar la competició i per a tots aquells que superin eliminatòries. Els dos equips gironins s’han garantit entre 35.000 i 45.000 euros per jugar la nova edició i en cas de classificar-se per a la segona eliminatòria percebran uns 30.000 euros més.

Per assegurar aquesta partida suculenta, el Llagostera haurà de superar l’Haro al municipal llagosterenc (demà a les 20 h) i l’Olot el Nàstic com a visitant (també demà, però a les 20.30 h). Diners a banda, classificar-se per a la següent eliminatòria de copa aproparia o augmentaria les probabilitats per als representants gironins de segona B de disputar un duel contra un primera.

35.000 i 45.000 només per jugar

La FEF va presentar fa poc més d’un mes en una assemblea informativa amb els clubs de segona B i tercera el projecte Impulsa 23, en el qual la transparència financera dels clubs a través de la presentació dels seus pressupostos els permetrà obtenir més guanys en concepte d’ajuda. A més d’augmentar l’ajuda en drets televisius i altres variables –podrien doblar imports–, el nou format de copa també és una injecció als pressupostos de tots aquells equips pel sol fet de classificar-s’hi. Com a local en la primera eliminatòria, el Llagostera percep 35.000 euros i l’Olot, visitant, n’ingressarà 45.000 ja d’entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)