2a divisió FEF

Aragó, terra d’oportunitats

Optimisme. L’Olot visita Saragossa per enfrontar-se a l’Ebre en el primer partit de la segona volta del campionat. Els olotins volen enllaçar bons resultats per aspirar a cotes ambicioses

L’Olot reinicia la competició després de disputar el seu darrer matx a la lliga el passat 5 de gener al camp de l’Andorra (2-0). Els de la Garrotxa visiten el Pedro Sancho de Saragossa per enfrontar-se a l’Ebre (a les 16.00 h) en el primer enfrontament de la segona volta del campionat, una segona fase en la qual els olotins tenen dipositades grans esperances. Per tenir opcions de fer-la grossa i de confirmar l’evolució del club en la categoria, els de Raúl Garrido han de començar el primer partit en els pròxims quatre dies amb triomf: “És una setmana clau perquè pot marcar cap on anem. Per això, com sempre, estem fent un bon treball, perquè aquests dos partits en quatre dies són importants”, diu el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que admet que l’aturada més llarga del que és habitual no ha anat malament a la plantilla: “Ens ha vingut bé aturar-nos tot i venir d’una derrota. Hem pogut preparar bé el partit tàcticament.”

L’Ebre sí que va jugar el cap de setmana passat la segona eliminatòria de copa. Els de Manolo Sanlúcar van desfer-se de la Ponferradina, de segona A, a la pròrroga (1-0) i jugaran els setzens contra el Leganés. Amb la victòria, els tres dies de descans i les rotacions que va aplicar el tècnic, el cansament no hauria de ser un handicap decisiu: “Passar eliminatòria i tenir tres dies sencers per afrontar el partit farà que estiguin en un estat òptim”, comenta el tècnic valencià, que hi afegeix: “L’Ebre és un bon equip i té grans jugadors. A l’estiu va fer una renovació completa i això els va impedir de començar del tot bé. Van a més i segur que faran una bona segona volta; de fet, ja estan en una bona dinàmica.”

Canvi d’escenari

L’estiu passat, el club de Saragossa va decidir deixar l’estadi d’El Almozara pel Pedro Sancho, també d’herba artificial, com el seu predecessor, però amb unes dimensions molt més grans que han fet canviar l’estil de joc de l’Ebre: “No juguen al mateix camp i no té res a veure la idea que tenien abans amb la d’ara. Volen ser protagonistes amb la pilota i són potents en l’estratègia”, avisa Garrido, que tindrà les baixes de Blázquez, Comas i Carles Mas i continua sense comptar amb Jose, amb un peu fora del club.

5 Partits guanyats 6

9 Partits empatats 7

5 Partits perduts 6

18 Gols a favor 15

19 Gols en contra 12

LA PRÈVIA

L’Ebre és un bon equip i té grans jugadors, van a més i segur que faran una bona segona volta; de fet, ja estan en una bona dinàmica
No juguen al mateix camp i no té res a veure la idea que tenien abans amb la d’ara
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)