2a divisió FEF

Es desperten a temps

2a divisió B. L’Olot es refà d’un començament de malson, remunta el gol matiner de l’Ebre i s’emporta una victòria de Saragossa que té molt de valor

ebre 1 olot 2

EBRE:Loscos, Parejo, Aguza, Espín, Palomares (De Mesa, 80’), Lolo Garrido, Álvaro González, Rubio, Víctor Andrés (Fran García, 55’), Tiago (Juampa, 66’) i Emaná.OLOT:Ballesté, Soler, Aspar, Alan Baró, Chavarria, Vivi, Eloi (Salinas, 85’), Pedro, Hèctor Simón (Masó, 73’), Xumetra (Peque, 77’) i Kilian.GOLS:1-0 (2’) Lolo Garrido. 1-1 (22’) Palomares, en pròpia porteria. 1-2 (43’) Alan Baró.ÀRBITRE:Moreno Muñoz.T.G.:Als locals Lolo Garrido i Aguza.T.V.:Directa al visitant Soler (83’).

Si algú ens hagués dit en el minut 5 que l’Olot acabaria guanyant la primera part, l’hauríem pres per boig. És difícil recordar un començament tan dolent dels olotins, que es van contagiar del fred que feia a l’estadi Pedro Sancho i van trigar una estona a ser ells mateixos. Quan es van despertar, ja perdien, però van veure que encara hi havia temps per a tot, i amb un punt de fortuna van deixar l’Ebre amb un pam de nas.

Que el partit faria pujada ja va quedar clar en el primer minut de joc. Encara amb la inèrcia de l’eufòria de la copa del Rei, els aragonesos van atacar sense complexos i van posar setge a la porteria de Pol Ballesté. Aspar va evitar el gol enviant la pilota a córner, però en aquest servei de cantonada va acabar arribant l’1-0. Lolo Garrido va rescatar una pilota refusada en primera instància i va superar el porter de l’Olot (2’).

La del gol no va ser l’única ocasió de l’Ebre. El conjunt de Manolo Sanlúcar en va generar més, però va perdonar i l’Olot, que ja sap de què va això, ho va aprofitar. Xumetra va avisar els arlequinats amb un xut al travesser en el minut 8. Aleshores, l’equip olotí tot just es començava a treure la son de les orelles i encara vam haver d’esperar uns minuts més per reconèixer-lo del tot. En la reacció hi va tenir molt a veure José Antonio Soler. Tot i acabar expulsat, el lateral valencià va ser el millor dels olotins. Va donar aire per la banda dreta i va ser l’autor de la centrada que va propiciar el gol en pròpia porteria de Palomares. El defensa local va saltar amb Kilian Grant a tocar dels tres pals de Loscos i es va enviar la pilota al fons de la xarxa (1-1, 22’).

L’estratègia funciona

Amb l’empat, va començar un nou partit. La balança es va equilibrar i l’Olot la va decantar gràcies a la pilota aturada. Hèctor Simón va servir a la perfecció una falta provocada per Eloi Amagat i Alan Baró va allargar la cama tant com va poder per acabar rematant amb la puntera. El gol del central va ser psicològic perquè va arribar al límit del descans (43’) i va obligar l’Ebre, molt desgastat físicament, a fer un esforç extra en la segona part. Ho va intentar –Stephane Emaná encara es pregunta per què no va aconseguir marcar– i fins i tot va jugar els últims deu minuts amb un home més, però no va tenir ni la sort ni l’encert que aquest cop sí que va tenir l’Olot.

És un partit que podia marcar tendència i hem donat una bona resposta. Li hem donat la volta tot i no sortir bé
Hem fet un futbol que ens representa. Hem pogut fer l’1-3 però al final era normal patir