3a divisió FEF

El Peralada necessita assaborir una victòria

3a divisió. Els xampanyers reben la visita del Sants (16.30 h) amb l’obligació de trencar la dinàmica de sis partits sense guanyar

El Peralada tindrà aquesta tarda una oportunitat d’or per retrobar-se amb la victòria. I és que després de sis jornades en què els xampanyers no han aconseguit sumar els tres punts i han firmat un balanç de cinc empats i una derrota, rebran la visita d’un Sants que, tot i haver sortit del descens, arriba després de perdre contra el cuer, l’Igualada (1-0).

Els de l’Alt Empordà, a més, tenen l’espina clavada de la primera jornada de lliga, en què els barcelonins van superar amb claredat un Peralada que encara necessitava molts minuts de rodatge (4-1). Si els xampanyers guanyen saben que s’allunyaran del descens i tindran l’oportunitat d’escalar posicions en una classificació en què de moment són quinzens. Tot i això, tindran un hàndicap important, i és que Albert Carbó, a més de l’absència del lesionat Damián, tindrà dues baixes importants per sanció, les dels defenses Canal i Sergi Romero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)