3a divisió FEF

El Figueres vol una injecció de moral contra l’Hospitalet

3a divisió. Els de Javi Salamero reben la visita del líder a Vilatenim (12.30 h) després de tres empats seguits i sis jornades sense perdre

El Figueres té aquest migdia (12.30 h) una prova de foc després de sis jornades sense conèixer la derrota –l’últim partit perdut va ser al novembre i el primer de la sèrie era el duel contra el Reus–, i és que el líder visita Vilatenim. L’Hospitalet, que ha encadenat tres victòries que li han servit per avançar el Terrassa, confia mantenir la directa, però sap que els figuerencs no ho posaran fàcil, perquè els de Javi Salamero viuen un moment dolç. Tot i la bona ratxa, la Unió té entre cella i cella els tres punts, que se li han escapat per detalls en les últimes tres jornades que han acabat empatant. I és que una victòria contra l’Hospitalet suposaria una gran injecció de moral per als alt-empordanesos, alhora que permetria fer un pas endavant en la classificació. Per al partit d’avui Salamero tindrà la baixa de Coto i el dubte d’Abel Fàbregas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)